עבור לתוכן

חזרתי מ skypc ויש לי שאלות לגבי קירור למעבד ומאווררים

Featured Replies

פורסם

בשבוע האחרון הרכבתי ב HWZone מפרט למחשבים ב5000 ש"ח והרגע חזרתי מ skypc להתייעץ ובלה בלה הקיצר המפרט שלי היה:

E8400

DFI LANParty DK P45-T2RS

4 GB RAM Mushkin

WD 500GB

HD48700

CM 690

Artic Colling Freezer 7 Pro

Zalman Case Fan ZM-F3 120mm X2

צורב DVD

Enermax Pro82+ 525W

הוא אמר שהכל טוב ויפה אבל יש בעיה בקירור ששמתי.

הוא אמר שהקירור למעבד ששמתי הוא בכלל למחשב משרדי והוא דומה מאוד לקירור BOX שבה עם ה E8400 ולא מומלץ בכלל לקחת כזה קירור למחשב למשחקים. הוא אמר שאו שלוקחים את הקירור הכי טוב או שלא לוקחים בכלל כי אין שום קירור טוב משתלם ויעיל באמצע. מה אתם חושבים על זה? הוא שם לי Thermalright Ultra+120 eXtreme

לגביי המאוורים הוא אמר לי שהם מרעישים טיפה ולא הכי מומלצים אז הוא שם לי:

מאורר למארז Nexus Real Silent Case Fan 120mm

¤62

כמות:4

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D12SL-12-BW

(מילה את כל המקומות הפנויים שיש במארז Collmaster 690 כשאני שמתי 2 מאוורים של Zalman כפי שאתם רואים)

חשוב לי להדגיש שהמחשב שלי יהיה מתחת לשולחן אבל יש לי גם מאוור וגם מזגן בחדר ועוד 2 חלונות ככה שלא מחניק בחדר שלי ואין לי בעיית איוורר ומיזוג כפי שאתם רואים

אחרי שאמרתי לו את זה ואמרתי לו מה אפשר לעשות אם אני לא רוצה לקחת את כל ה 4 אז הוא שם לי במקומם:

מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN

¤61

כמות:1

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-A1928

מה אתם ממליצים לי?

רויה =]

פורסם

הוא אמר, הוא אמר הוא אמר... מי אמר? בעל החנות.

ברור, הוא רוצה לעשות קופה.

Thermalright Ultra+120 eXtreme הוא קירור מעולה אך גם מחירו בהתאם.

ישנם קירורים זולים יותר לאנשים שלא מעוניינים או שאין להם הכסף להשקיע.

יש לי Zalman Case Fan ZM-F3 120mm, שקט להחריד במהירות נמוכה אז שלא יספר סיפורים.

דווקא אני שמעתי שה-Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan לא שקטים כלל.

פורסם

הוא אמר שהכל טוב ויפה אבל יש בעיה בקירור ששמתי.

הוא אמר שהקירור למעבד ששמתי הוא בכלל למחשב משרדי והוא דומה מאוד לקירור BOX שבה עם ה E8400 ולא מומלץ בכלל לקחת כזה קירור למחשב למשחקים. הוא אמר שאו שלוקחים את הקירור הכי טוב או שלא לוקחים בכלל כי אין שום קירור טוב משתלם ויעיל באמצע. מה אתם חושבים על זה? הוא שם לי Thermalright Ultra+120 eXtreme

דבר ראשון - אני לא הבנתי אם הוא כבר התקין את הקירור הזה, או רק המליץ עליו. כבר קנית את המחשב ?

שנית, אתה זוכר את שם המוכר ? שלח לי את שמו בהודעה פרטית בבקשה. הוא דיבר שטויות במיץ.

פורסם

(G) הדבר היחיד שהיה נכון זה שהNEXUS הם שקטים יותר מהZMF3. הזלמן במהירות רגילה (בלי הנגד) הוא קצת רועש.. ועם שמים את הנגד אז בשביל מה לקנות אותו אפשר לקנות מאוורר של AC ב20-30ש"ח ולקבל את אותה דחיפת אויר.

פותח הת'רד.. חוץ ממה שאמרתי, כל מה שהוא אמר לך זה שטויות במיץ- ניסח יפה וודו3.

הקירור של Thermalright הוא קירור אקסטרים- אחד מקירור האויר הטובים שקיימים והוא מיותר לגמרי אם לא מתוכנן אוברקלוק רציני. וזה לא נכון שאין קירורים בין לבין. הAC Freezer 7 Pro אמנם נחשב קירור Value אבל הוא מקרר היטב ביחס למחיר שלו וניתן לבצע איתו אוברקלוק מסוים (לא ברמה גבוהה כמו שיאפשרו קירורים חזקים כדוגמאת ה-Thermalright הנ"ל).

לגבי לוח האם שפתחת דיון אחר בשבילו- הוא לא יתן לך שום דבר שלוח ב400ש"ח לא יכול לתת לך. אין הבדל רציני בתחום הזה.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון - אני לא הבנתי אם הוא כבר התקין את הקירור הזה, או רק המליץ עליו. כבר קנית את המחשב ?

שנית, אתה זוכר את שם המוכר ? שלח לי את שמו בהודעה פרטית בבקשה. הוא דיבר שטויות במיץ.

הוא לא התקין כלום עדיין לא קניתי את המחשב... רק נסעתי להתייעץ. הוא לא אמר לי איך קוראים לו אבל הוא היה עם לו שיער ממש קצר והיה לו הרבה זיפים =\ (היה דיי נמוך)

אז מה אתם ממליצים לי? להישאר עם מה שלקחתי ?

ואני אשמח אם תיכנו לדיון שפתחתי בפורום של לוחי אם כי גם שמה הוא סיבח אותי :S

פורסם

אם לא מתכונן OC למעבד אז במילה אחת כן!

רק שהקירור למעבד באמת ירעיש קצת במהירות גבוהה

פורסם
  • מחבר

ואם מתוכנן הקירור ששמתי לא יספיק? אני לא מתכן OC OC משהו ממש בקטנה לא משהו ענק (אני יבקש מהם שיעשו לי OC בהתאם לקירור שיש לי)

פורסם

הקירור שלך יספיק ל OC ממוצע וטוב.

פורסם

ה Thunderblade מרעיש ממש חזק. לא ממליץ (מנסיון).

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה לכולם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים