פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אז ככה.קיבלתי מחשב!יש לנו בבית עוד 2, כרגע רק אחד מחובר ישירות לאלקטלאני מתכנן ל"עדכן" אותו לגירסת הפרו, ואז לחבר את המודם לUPLINKשל ההאב, ולהאב את 3 המחשביםכל מחשב יוגדר כך10.0.0.1והשני10.0.0.2והשלישי10.0.0.3כמובן בכולם255.255.255.0עד פה אני רוצה להאמין שבסדראיפה הבעיה?הלפ-טופ של אבא שלי מתחבר לרשת שלו בעבודה בצורה הבאה:פשוט מאוד כל ההגדרות על "אוטומטי"השאלה אם זה "יתפוס" גם לגבי הרשת הביתית והלפ-טופ יבין לבד שהוא צריךלהיות גם10.0.0.4255.255.255.0?תודה לכם חברים על ההקריאה, מקווה לעזרהיונתן
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים הוא לא מבין לבד כלוםהוא לא יצליח להתחבר אם הוא על מצב של אוטומטיאתה יכול לקבוע באלקטל DHCP Server ככה שלא צריך להגדיר IPכנס למודם דרך http תבחר DHCP ותתחיל לאלתר
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר מעניין, אז איך אתה מסביר את זהשבעבודה שלו זה כן מתחבר ככה???ועוד משו, למה הכוונה"ותתחיל לאלתר"אני לא רוצה לשחק עם זה ממש לא,רוצה הוראות ולדעת מפורשות לאן אני הולך.אה, ותודה!
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים בעבודה שלו זה מתחבר ככה בגלל שהם מריצים שרת DHCP שמחלק כתובות אייפים לפי הגדרות, כדי שהוא יתחבר במצב אוטומטי ברשת בבית אתה תדרש להריץ שרת DHCP ע"י מודם האלקטל.
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים מחבר הבנתי, עכשיו, על-מנת להריץ כזה שרת, מה דרוש לי???אפשר לקבל הסבר "סופר מפורט"???מוזר, בדיוק עשיתי את השידרוג והכל, והאינטרנט עובד בשלושתהמחשבים, אבל הרשת לא עובדת, כנראה לא הגדרתי נכון משו מהם,צריך עזרה גם בזה.מחשב אחד עם ווינדואס 2000 פרופשיונל, שני עם ווינדואס 98 מהדורה שנייהוהשלישי עם ווינדואס 98.לא מבין למה אבל לא כולם רואים את כולם.אני גם לא בטוח שכל הכוננים משותפים,די שחכתי כל מה שצריך להגדיר אז בבקשה מה זה יכול להיות?תודה...יונתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.