פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מומלצות ורציתי לדעת אם זה כדאי + חשוב לי מאוד האחריות ורשום שם שיש אחריות לשנתיים...מישהו יכול להמליץ על משהו טוב יותר או שהאוזניותהאלה טובות?
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים קניתי את האוזניות האלה לפני שנה עקב המלצות פה באתרהם די טובות מבחינת סאונד וגם די נוחות , רק יש שני דברים שדי מציקים לי 1 שהאורך של שתי האוזניות לא שווה, וזה יכול להיות די מעצבן2 אחרי שנה של שימוש אינטנסיבי הגומי שמכסה את החיבור די נהרס ואני מניח שיש לי עוד כחצי שנה עד שהאוזניות יהרסו לגמרי.אוזניות די טובות אבל אני אישית לא אקנה אותם שוב
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים לא אני רק המלצתי לא לקנות את ה cx300גם אני מחכה איתך להמלצה, כי שלי לא יעריכו ימים
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים מחבר מישהו יכול להמליץ על אוזניות טובות יותר קראתי שלJBL יש אוזניות מצויינות?
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים Ref 220 טובות.גם ה AKG K324P.אם אתה רוצה זוג אוזניות איכותי וזול שמשתווה באיכות סאונד ל CX300 אז תלך על ה Creative EP630.אחוז הזיופים שואף ל 0 בניגוד ל CX300 שיש סיכוי גבוהה שתיפול על זיוף.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים ^^^^כי לא הוצאתה אותם מהקופסהאו שאתה משתמש בהם רק בחגיםאין מצב שהאוזניות האלה מחזיקות 4 שנים בשימוש יום יומיאני אומר שזמן מירבי שהם יכולות לחיות בשימוש רב זה שנתיים וגם עם שומרים עליהם טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.