פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים יש לי מודם עם רוחב פס של 1.5 מגה ולפי זה אני אמור להוריד בקצב העברה של 187 קילוביט לשנייה. אבל כשאני מוריד סדרות/סרטים משרתים מסויימים כגון: Rapidshare, Gigasize, Uploadmachine, למשל אז זה מוריד לי בקצב העברה של 35 קילוביט בממוצע. עכשיו התקשרתי לספק אינטרנט שלי והוא אמר לי שיש לי במחשב רוגלות שיושב לי על הרוחב פס ומשתמש בו, הרצתי בדיקה ב- AVG, וב- Ad-Aware, לא מצאתי שום דבר ואני לא יודע מה לעשות אז אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות שיאמר לי כי אני התייאשתי. תודה רבה.
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים מחבר מי הספקית? איזה תשתית? יש לך נתב? אתה מוריד תקין מהשרת בדיקה של הספקית?יש לי תשתית של הוט והספק הוא "אינטרנט רימון" אין לי נתב, וכן אני מוריד תקין מהשרת של רימון
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים אם מהשרת של רימון אתה מוריד תקין אז ההגדרות אצלם תקינות והמחשב שלך מסוגל להוריד בקצב הזה.תנסה לעשות בדיקות בעזרת www.speedtest.net, קודם לארץ ואז לחו"ל.אם אני לא טועה הם קונים את התשתית שלהם לחו"ל מבזק בינ"ל. עומס באחת מהספקיות יכולה לגרום לזה.בנוסף, יכול להיות שהשירות שאתה מנסה להשתמש בו או השרת שממנו אתה מוריד לא מסוגל בכלל לספק לך את מלוא המהירות שאתה יכול לקבל.
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים ניסית להוריד בשעות שונות של היום?בבוקר ובלילה (אחרי 1:30 - 2:00), הקווים של הספקיות מתפנים ובד"כ המהירות גדלה.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר ניסית להוריד בשעות שונות של היום?בבוקר ובלילה (אחרי 1:30 - 2:00), הקווים של הספקיות מתפנים ובד"כ המהירות גדלה.לא, לא ניסיתי. אני ישן בשעות האלה
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אני מדבר על הורדות מ RS בבזק בינלאומי (2.5Mb) - שלפי מה שכתבו לך יכול להיות שרימון קונים מהם את הפס.בשעות הבוקר (עד סביבות 14:00 בצהריים) המהירות כמעט מקסימלית, בצהריים המהירות יורדת לאזור ה- 120KB/S.והחל מ- 16:30-17:00 עד הלילה (~2:00) מהירות ההורדה מ- RS זעוותית - מתקרבת ל- 25 מלמטה.יכול להיות שהקווים לחו"ל עמוסים ויכול להיות שבזק בינלאומי מפעילים ניתוב עצבני שמגביל את המהירות ל- 25KB/S.אם לא יוצא לך לבדוק בלילה, אני אשמח אם תוכל לבדוק במהלך היום ולראות אם באמת הנתונים זהים גם אצלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.