עבור לתוכן

צריך המלצה לשני מאוררים 120.

Featured Replies

פורסם

מה קורה אנשים,

אני צריך המלצה לשני מאוררים, 120, שקטים ככל האפשר, דחיפת אויר טובה, אבל לא חייבת להיות מטורפת

ומחיר לא גבוה מידי, בהתאם, להצעות הכלליות אדע איך לווסת את התקציב.

היעוד שלהם, בניית משטח קירור ללפטופ, לכן עדיף גם שיהיו כמה שיותר דקים.

פורסם

ככל שהם יותר דקים דחיפת האויר שלהם חלשה יותר.. אז אם 25 מ"מ זה בסדר מבחינתך..

המאווררים של Arctic Cooling יעשו את העבודה. הדגמים הרגילים ולא אלו שהעיצוב שלהם נועד למעבד או ל-Exhaust..

25ש"ח למאוורר אחד (120מ"מ). הם מאווררים מאוד משתלמים במחיר שלהם עם יחס דחיפת אויר לרעש טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

זה לא זול מאוד? :) לא שאני מתלונן, אבל הם באמת שקטים?

למה הם כל כך זולים?

פורסם

אכן ממליץ על מאוררי Arctic Cooling שקטים דחיסת אוויר טובה איכות, תמורה נאה למחיר מניסיון.

פורסם

הקולרמאסטר לא יתן לך משהו שהAC לא יכול לתת. ואני מציע שתחפש ב- www.zap.co.il את AC כי יש המון חנויות שמוכרות אותם. לגבי המחיר- זה לא אומר שהם לא טובים, המאוורר הזה קודם כל בא מבית טוב ו-Arctic Cooling ידועה כיצרנית שמביאה המון מוצרים טובים בתחום הקירור, במיוחד כשזה נוגע למוצרי Value שעונים לצרכי לקוח כמו שקט במקרה הזה. ומעבר לזה, יש מאווררים טובים יותר שבאותה רמת רעש או מעט גבוהה יותר, יתנו דחיפת אויר טובה יותר.. אבל לשימוש שלך ולאנשים רבים ושימושיהם למאווררים, הAC עושים את העבודה בצורה נפלאה ולקחת מאוורר יקר וטוב יותר לא יתן יותר מידי.

פורסם
  • מחבר

זאפ ממש לא מתפקד טוב בחיפוש איתם...

תגיד הם ממש שקטים או לא?

כי הם יהיו ממש מול הפנים שלי אפשר לומר...

איך אותו המאוורר רק הPWM לעומתו?

פורסם

אותו הדבר רק עם אופציה של PWM, מהשוואות שראיתי הPWM לא כ"כ מצטיינים אבל יש שיגידו אחרת.

אני חושב שאם תקח את גרסת הL הם יעשו את העבודה כמו שצריך.

ומעבר לזה, אל תצפה לירידה חדה בטמפרטורה, כי זה תלוי מאוד כיצד אתה מציב אותם ביחס לחורי האוורר שיש למחשב הנייד שלך.

פורסם
  • מחבר

PWM, זה בקרת מתח?

יש חיישן או מתג או משהו?

פורסם

כן זה שיטה של אספקת מתח לרכיב.. זה נמצא בלוח או במאוורר.. אין מתג ואין כלום, אתה יכול לבטל את זה בביוס.

פורסם
  • מחבר

אז במידה וזה לא מתחבר ללוח בכלל, אין טעם לקנות את זה?

אני כל הזמן מחפש חנויות שמוכרות אותו בזול, ולא מוצא, אבל במקביל אני מוצא COOLER MASTER חחח

אז איך הסט הזה? (בעקרון אני אצטרך 4 גם לדברים אחרים)

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1391

פורסם

יש אופציה לPWM רק שמחברים מאוורר ללוח ישירות. היתרון הוא גם שליטה ברמת מהירות הסיבוב ובכך גם שליטה ברעש, ואין לך את זה בלי חיבור ללוח אם. ובקיצור, האמן לי שגם אם זה היה מתחבר ללוח לא הייתי ממליץ לך על זה- לא כי זה לא טוב, פשוט זה לא נותן יותר מידי ולפעמים קצת מתנגש עם הלוח ועם הביוס ולא מתסדרים עם הגדרות.. קח מאוורר סטנדרטי שהמפרט שלו טוב וזה הכל.

בנוגע למאווררים האלו סטייל "3 ב10".. יחסית למחיר שלהם הם עושים יפה את העבודה (לפי הפרטים בדף המוצר באתר היצרנית) רק אל תצפה לאיכות גבוהה של מאוורר, הוא יכול אחרי תקופה מסוימת להתחיל לעשות רעש והוא גם בעל אורך חיים קצר יחסית למאווררים אחרים תודות למיסב שרוולי (Sleeve). אגב, יש לך את המאוורר המדובר של AC בחנויות FoxPC ובKSP ב35ש"ח.

פורסם
  • מחבר

דווקא בחנויות האלה מצאתי, מעניין בכמה IVORY מוכרים, יש מצב שאהיה שם מחר.

למה לעזאזל פנדה מוכרת אותו ב55 שקל???

ותודה על הכל :) דרך אגב, אם אני אחבר אותם עם נגד משתנה, הם יעבדו בלי בעיות נכון? בהתאם להתנגדות...

פורסם

נכון מאוד לא תהיה שום בעיה, אם כי הם דיי שקטים ואני לא רואה סיבה לעשות זאת.

פורסם
  • מחבר

נפעיל אותם ונראה עד כמה הם שקטים, ובעקבות זה נחליט, מה שכן, מפסק בטוח אני אצטרך לשים...

עכשיו אני צריך להתייעץ עם אבא שלי בנוגע להורדת מתחים לUSBים...

הרעיון התיאורטי נמצא לי בראש כבר, רק אני צריך לברר איתו אם זה יעבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים