עבור לתוכן

משחקי PS3 משומשים ב 15-25 דולר

Featured Replies

פורסם

מה רע בebay ?

אילו משחקים מהשכרות לא? זה יד 200 אם אני לא טועה. אפשר להשיג מebay יד שניה באולי 10 דולר יותר . המחיר בעיקר תלוי בסבלנות שלך לטווח ארוך 8)

פורסם

מצדי שהמשחק יהיה יד 2008 במחירים האלו.

פורסם

נגיד שהם יסכימו לשלוח לך את המשחקים האילו ב12$ משלוח לארץ (אפשר גם ב 6 7 ) עדיין המחיר יהיה די דומה למחיר שאתה יכול להשיג בebay . למה אתם משווים, לגזלנים בארץ? אף אחד לא סופר אותם...

פורסם
  • מחבר

אפא אתם רואים באיביי משחקים טובים ב 15 דולר?

פורסם
  • מחבר

ההגדרה שלך למשחקים טובים שונה מאוד מההגדרה שלי (ושל רב הביקורות ברשת) כנראה ;D

תסתכל על הרשימת משחקים בלינק שנתתי ותשווה לרשימ משחקים בלינק שלך ותבין. תמצא לי את DMC4 ב 18 דולר או את GTA4 ב 35 דולר :cool2:

פורסם

מי אמר שאלו משחקים טובים ברשימה שהבאתי?

חוץ מזה DMC4 הוא משחק חביב ותו לא.

GTA4 הוא נחמד אך נסחפו עם הביקורות (היה לי ומכרתי אותו)

אבל עצור! ;D

אתה יודע שעל טעם וריח אין מה להתווכח :xyxthumbs:

תגיד לי איזה משחק אתה רוצה לקנות ובאיזה מחיר ואני מוצא לך באי-ביי

עריכה:

תסתכל על הרשימת משחקים בלינק שנתתי ותשווה לרשימ משחקים בלינק שלך ותבין. תמצא לי את DMC4 ב 18 דולר או את GTA4 ב 35 דולר :cool2:

יותר זול

פורסם

תגיד לי איזה משחק אתה רוצה לקנות ובאיזה מחיר ואני מוצא לך באי-ביי

עריכה:

יותר זול

יפה simon אבל הוא לא שולח לארץ ;) אבל לפעמים אפשר לשאול אם הוא מוכן לשלוח לישראל.

בדקתי בcompleated sales (צריך לעשות login בשביל זה) והמחיר הראלי של GTA4 לPS3 הוא כרגע 50-55$ כולל משלוח( מאנשים ששולחים לארץ בלבד) . אם לא בוער לך לשחק בו אתה יכול לחכות שהמחיר ירד. ebay הוא שוק די אמיתי ואנשים לא יסכימו לשלם יותר ממה שהם חושבים שהמשחק שווה (לרוב כולם בודקים בכמה הוא נמכר כדי לדעת מה לשים בmax bid ) .

ראיתי שם כמה פומביות חצי אטרקטיביות יש אחד שם שיש לו פומביות שבזמן האחרון לא מספק את הסחורה. יש שם גם אחד חדש פה

הוא חדש דנדש וישר התחיל למכור קצת מסוכן אבל תמיד יש הגנה מpaypal (רק לוקח 3 חודשים לקבל את הכסף חזרה) והוא לא ירצה לפשל על ההתחלה בשביל 50 דולר :lol:

פורסם

אי-ביי הוא כלי נהדר לרכישות בחו"ל

לא היה משחק שחיפשתי ל pc או ל ps3

שלא מצאתי במחיר שהייתי מוכן לשלם

בנוסף, באי-ביי צריך לדעת לחפש נכון

פורסם

אתה צודק חיפוש זה דבר שצריך ללמוד וגם חשוב מאוד לדעת לבדוק את מחירי השוק ולא להסס לשאול שאלות - לא מפסידים עם זה כלום רק מרוויחים אבל רצוי מאוד לקרוא את כל התוכן כדי לא לצאת טמבל.... יש אנשים שמצינים ספציפית שהם לא שולחים ליעדים אחרים אז אין שום סיבה להציק להם סתם.

עדיין הפומביות יכולות לעצבן. ניסיתי להשיג לאשתי את big brain academy ל wii ועשיתי max bid של 3$ ומישהו עשה לי outbid כי הוא שם מקסימום גבוה יותר :s07: זה פשוט הרתיח את דמי - הוא מסכים לשלם יותר ממני :pissed: . סיפור קלאסי של הsnipe שלא עבד... בסוף קניתי בפחות אני חושב עדיין עלה לי 40$ כולל משלוח על משחק משומש אבל פופולארי מאוד . אשתי חורשת עליו...

פורסם

את רוב המשחקים רכשתי ב buy it now

יצא שמצאתי אותם ממש זולים

לדוגמא, לפני חודש חבר טוב רצה לשחק איתי את graw2

הקו-אופ שם הוא אחד החזקים אגב,

ומצאנו יחד משחק חדש בעלות של 10 דולר כולל משלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים