עבור לתוכן

LENOVO X61

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

האם למישהו יש דעה על LENOVO X61?

פורסם

כדי שאפשר יהיה לחוות דעה, צריך לדעת את התקציב שלך ומה אתה הולך לעשות עם המחשב.

פורסם

שקצת איחרת כי בארה"ב לנובו הפסיקה למכור אותו, ולדעתי גם בארץ מוכרים את שאריות המלאי. הדגמים שהחליפו אותו הם ה X200 וה X300 שהולך ונגמר, וה X301 שמחליף אותו עכשיו.

את ה X61 אפשר להשיג בארה"ב או בחנות המשומשים של לנובו תלוי במלאי, או בחנויות שעדיין מחזיקות אותו.

ה X200 מציע חיי סוללה ארוכים יותר, מסך איכותי יותר, מעבד ולוח מעודכנים ואפשרויות תמיכה ב WIMAX בעתיד. בקיצור יותר מעודכן. גם המסך הפך ממסך רגיל למסך רחב ב X200.

פורסם

גם המסך הפך ממסך רגיל למסך רחב ב X200.

מה שמהווה חיסרון לחלק מהאנשים, מספיק משמעותי כדי להעדיף את ה-X61.

עכשיו זה זמן טוב להשיג את ה-X61, כי עדיין יש מלאי ומנסים להיפטר ממנו.

פורסם

מה שמהווה חיסרון לחלק מהאנשים, מספיק משמעותי כדי להעדיף את ה-X61.

אכן, זה ממש חבל שהם שינו את זה, ה-X61 היה אחד האחרונים עם מסך לא רחב.

לדעתי מחשבי 12" עובדים הרבה יותר טוב במסך "רגיל" ולא רחב. הרי השימושים בהם הם בעיקר לקריאת טקסט, עבודה על מסמכים וגלישה לא צפיה בסרטים ובכל מקרה הרזולוציה והגודל של רובם לא מאפשרת עבודה על שני חלונות במקביל. חבל שזה כבר הופך לבלתי אפשרי להשיג, נאלצתי לאחרונה לעבור למסך רחב. הרוחב הזה בעיקר מקצץ לי מקום גלילה ולא נותן לי הרבה מבחינות אחרות. אולי האופנה תשתנה שוב בעתיד.

פורסם

המסך הרגיל הוא בהחלט יתרון בחלק מהמקרים, פשוט ציינתי את זה כחלק מההבדלים. אני לא בטוח אבל שבמקרה הזה לא שווה את ה X200 בגלל העדכניות הטכנולוגית. אבל זה כמובן גם עניין של תקציב.

פורסם

לא מדוייק, במסך רחב הגובה של המסך הוא זהה מבחית פיקסלים למסך רגיל, אבל המסך רחב יותר בכמה סנטימטרים.

פורסם

מבחינת פיקסלים למסכים רחבים שנוטים להיות 1280X800 יש יתרון ברור על מסכי 12" לא רחבים שהם לרוב 1024X768.

אבל מבחינת גובה - המסך הרחב נמוך יותר. וכשפורסים עמוד (של WORD או של PDF) על מסך שלם, מספר הפיקסלים לא משנה כמו הגובה הפיזי. במסך רחב תמצא את עצמך גולל יותר.

פורסם

הכל עניין של ZOOM

פורסם

נכון, אפשר לשחק עם ה-ZOOM כדי שאותו מספר שורות ייכנס במסך רחב כמו במסך רגיל, אבל אז אתה לא מנצל חלק משטח המסך לרוחב. אז יש לך מסך 12" רחב ואתה מנצל ממנו שטח ששווה למסך 10" רגיל או משהו כזה.

פורסם

לי אין בעיה של גלילה (למזלי אין מס על גלילה בעכבר.. אחרת מזמן הוצאה לפועל היו רודפים אותי )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים