עבור לתוכן

דרייברים חדשים לHD4800!!

Featured Replies

פורסם

יצאו אתמול דרייברים 8.9

גרסה לויסטה 64

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64

גרסה לויסטה 32

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32

מצאתי את הדרייברים כשנתקלתי בבעיה של נקודות לבנות בקרייסיס אבל רק במשחק הזה

אז חיפשתי ברשת וראיתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת ואמרו שזאת לא בעית חומרה לאחר מכן לחצתי על עדכון דרייברים למרות שהייתי בטוח שאין חדשים ותאום אני רואה שיש

התקנתי והנקודות נעלמו

כנראה שבכל זאת הכרטיס בסדר

פורסם

חזזזקק!! תודה! :hi:

פורסם

אוקיי יצא גם לXP דרייברים

עכשיו אני אתקין ואבדוק ביצועים

אגב אני מקווה שניפתרה הבעיה עם הריסטים בהדלקה.

פורסם

תודה רבה על העידכון

כל הכבוד :yelclap::hi::yelclap::xyxthumbs:

פורסם

אולי תבוא הגאולה מאיפשהו....

:yelclap:

בכל אופן.... אולי HD4850 יקבל סוף סוף את ה BOOST בקרייסיס שהוא צריך?

פורסם

לפי הדיווחים מה-BETA יש שיפור ב-CRYSIS ל-VHIGH בלבד.

ועדיין לא סידרו לא את ה-POWER PLAY ולא את ה-FAN הקצת איטי מדי, מזל שיש RIVATUNER.

פורסם

אחרי הדרייברים החדשים אני שומע את המאוורר כל שנייה עולה ויורד בסל"ד.... דיי מוזר :nixweiss: יש לי 4870

פורסם

היה לך פרופילים לפני? תוריד את כולם ותעשה RESTORE TO FACTORY DEFAULT

פורסם

נקווה שזה יעזור לבעלי ה4XXX....

פורסם
  • מחבר

ביצעתי כמה בדיקות בקריסיס ואני רואה שזה העלה את הFPS בקצת בVH ופתר את בעית הנקודות

פורסם

לי לא היה שום פרופילים! לא נגעתי במהירות המאוורר דרך הפרופילים רק בריבטונר ידנית הייתי מעלה אותה לפעמים ל100...

פורסם

100??.... יכול להיות שאתה מטושטש חושים? (בעיקר שמיעה)

פורסם

*אלו דרייברים חדשים בכללי לכרטיסי ATI ולא רק לסדרה 4XXX.. (אם כי לא בטוח שיש בהם תועלת לסדרות אחרות..)

תגידו, מישהו מכיר תוכנת ניקוי דרייברים כמו DRIVER CLEANER PRO שעובדת גם על ויסטה 64 ? כי הגרסא הרגילה לא בדיוק עובדת לי..

פורסם

100??.... יכול להיות שאתה מטושטש חושים? (בעיקר שמיעה)

לא פשוט יש לי אוזניות SENHAIZER HD 435 שאני משחק איתן אז אני לא שומע לא את המאוורר ולא את המזרחית של השכן :jump:

פורסם

*אלו דרייברים חדשים בכללי לכרטיסי ATI ולא רק לסדרה 4XXX.. (אם כי לא בטוח שיש בהם תועלת לסדרות אחרות..)

תגידו, מישהו מכיר תוכנת ניקוי דרייברים כמו DRIVER CLEANER PRO שעובדת גם על ויסטה 64 ? כי הגרסא הרגילה לא בדיוק עובדת לי..

אין צורך לעשות UNINSTALL לגרסתCCC הקודמת. תוריד את החדשה, וזה בעצמו יעשה UNISTALL של הישנה במהלך ההתקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים