עבור לתוכן

איזה לוח אם תומך ddr3

Featured Replies

פורסם

איזה לוח אם תומך ב ddr3

והאם יותר טוב לוח אם p5e delux עדיף מלוח שתומך ב ddr3

פורסם

אין כיום צורך ב-DDR3 ההפרש בביצועים לא מצדיק את תוספת המחיר.

בכל זאת אם אתה רוצה ציין תקציב בבקשה...

פורסם
  • מחבר

התקציב כרגע לא כ"כ משנה..

אני מבין שהיום עדיין אין הפרשים אך מן הסתם בשנים הקרובות המחיר יירד ואולי זה יהיה משמעותי ולכן אני מתלבט לקנות לוח אם שיתמוך בכך, כרגע אני לא מתכוון לקנות זיכרון ddr3 אבל שיתמוך שאם בעתיד ארצה...ההתלבטות שלי זה ראשית אם זה אכן חשוב ושנית האם במסגרת של 1000-1400 ש"ח יהיה שווה להשקיע בלוח שתומך או שעדיף להישאר עם ה p5e deluex

פורסם

יש לוח אחד שתומך DDR2 וגם DDR3

EP35C-DS3R

ויש לוחות שתומכים רק DDR3 !

פורסם
  • מחבר

לא צריך עוד, תודה. אך אשמח לקבל תשובה על השאלה השניה, מה עדיף?

פורסם

אתה מדבר על תמיכה בעתיד כדי שתהיה לך אופציה לDDR3. זה מה שאני חשבתי כשקניתי את ה-ASRock 775VSTA שכשנכנס כל עניין כרטיסי הPCIE.. אבל נחש מה, אני החלפתי אותו כשעברתי לכרטיס עם חיבור וממשק כזה. אז עזוב אותך משטויות, אולי על הדף יש תוספת ביצועים וגם אם בישומים מאוד ספציפיים, זה לא שווה את תוספת המחיר הענקית שבן אדם ידרש לשלם בשבילה לא רק על לוח אם שיקר פי שניים מאשר לוח שלא מאפשר את זה, אלא גם הזכרונות היקרים להחריד (פי שניים ממחיר DDR2 איכותי במקרה של זיכרון הDDR3 הזול ביותר [בדיקה מהירה בZAP]).

הנה לך דוגמא בשביל להמחיש את העניין.

אם תקנה לוח נורמלי מבוסס צ'יפסט P35 וזיכרון 4GB 800Mhz שאפילו קצת יקר מהסטנדרט בשביל יתרון לאוברקלוקינג- אתה לא תגיע בכלל לנקודת ה1000 שקלים. אבל אם תקנה לוח שתומך בDDR3- לפחות 700 שקלים. מה עם זיכרון? עוד 1100 שקלים לזיכרון DDR3 הזול ביותר שתמצא- בסה"כ נזק של 1800 שקלים חדשים. האם זה שווה את זה מבחינת ביצועים? לא. והייתי מציע שתתרחק מהקומבינציה של DDR3 גם אם תוספת המחיר מDDR2 הייתה רק מאתיים שקלים!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים