עבור לתוכן

להגביל מעבד

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה להגביל מעבד בנייד שלי שיעבוד על מקסימום של 80 אחוז יש איזהתוכנ האו משו לעשות את זה?!!

אל תשאלוט למה סיפור ארוךך

פורסם

אני לא מכיר כזה דבר, אבל יש תוכנה בשם CPU Limit שמגבילה את המעבד בשימוש בתהליכים ספציפיים- עד כמה שאני יודע. שווה לנסות. חיפוש בגוגל יתן לך פרטים נוספים לגביה ואפשרויות להורדה.

פורסם
  • מחבר

תודה אני ינסה

פשוט העניין הוא שכל פעם שהמעבד שלי עובד בפול כוח אז הוא מתחמם ועושה ריסט מכיוון שהיקור הקטן שלו בנייד לא עובד אז אי אפשר לעבוד איתו במלוא הכוח אז אני מנבה איך שהו להגביל אותו שלא יתחמם יותר מידי HP חראות רוצות על קירור של 2 ס"מ 450 שקל ?!?!?! WTF

פורסם

1. אם אפשר בלי מחמאות לHP..

2. כמו כן קירור בנייד זה עסק יקר..אבל עדיין 450 ש"ח..זה לא בשמים..

3. לכל מקרה נסה להגדיר את מצבי הצריכה/עיבוד של המחשב..בהגדרות חשמל במערכת ההפעלה..

פורסם

אם יש לך קצת נסיון בהרכבה של חלקים בלפטופים.. אתה יכול לנסות לרענן משחה ואולי לנקות שם קצת.

פורסם
  • מחבר

אחינו קודם כל 450 שקל לקירור של 2 ס"מ מרובע זה מאוד בשבמיים ודבר שני זה בלי הרכבה או בדיקה זה רק החלק עצמו עולה ככה לפחות זה מה שהחברה טוענת !!! בינינו מי ישלם על מאורר בגודל של חצי שקל 450 שקל בלי עבדוה מה הם חושבים החברה הטמבלית הזאת

ואיך אני מגדיר תצריכת חשמל איך זה בדיוק משפיע על החום של המעבד(זה מה שאני מנסה להוריד שלא יעשה ריסט אוטמטי)

פורסם

Control Panel | Power Options

Advanced power settings | Processor Power management

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים