פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים הייאני רוצה להגביל מעבד בנייד שלי שיעבוד על מקסימום של 80 אחוז יש איזהתוכנ האו משו לעשות את זה?!!אל תשאלוט למה סיפור ארוךך
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים אני לא מכיר כזה דבר, אבל יש תוכנה בשם CPU Limit שמגבילה את המעבד בשימוש בתהליכים ספציפיים- עד כמה שאני יודע. שווה לנסות. חיפוש בגוגל יתן לך פרטים נוספים לגביה ואפשרויות להורדה.
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר תודה אני ינסהפשוט העניין הוא שכל פעם שהמעבד שלי עובד בפול כוח אז הוא מתחמם ועושה ריסט מכיוון שהיקור הקטן שלו בנייד לא עובד אז אי אפשר לעבוד איתו במלוא הכוח אז אני מנבה איך שהו להגביל אותו שלא יתחמם יותר מידי HP חראות רוצות על קירור של 2 ס"מ 450 שקל ?!?!?! WTF
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים 1. אם אפשר בלי מחמאות לHP..2. כמו כן קירור בנייד זה עסק יקר..אבל עדיין 450 ש"ח..זה לא בשמים..3. לכל מקרה נסה להגדיר את מצבי הצריכה/עיבוד של המחשב..בהגדרות חשמל במערכת ההפעלה..
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים אם יש לך קצת נסיון בהרכבה של חלקים בלפטופים.. אתה יכול לנסות לרענן משחה ואולי לנקות שם קצת.
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר אחינו קודם כל 450 שקל לקירור של 2 ס"מ מרובע זה מאוד בשבמיים ודבר שני זה בלי הרכבה או בדיקה זה רק החלק עצמו עולה ככה לפחות זה מה שהחברה טוענת !!! בינינו מי ישלם על מאורר בגודל של חצי שקל 450 שקל בלי עבדוה מה הם חושבים החברה הטמבלית הזאתואיך אני מגדיר תצריכת חשמל איך זה בדיוק משפיע על החום של המעבד(זה מה שאני מנסה להוריד שלא יעשה ריסט אוטמטי)
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים Control Panel | Power OptionsAdvanced power settings | Processor Power management
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.