פורסם 2003 ביוני 1122 שנים המילה "כוס" כתובה פעמים במספר 813 תכתוב את זה על נייר תעביר קו באמצע ותראה את המילה 813 אני לא מכיר את זה פשוט עלה לי הברקה
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אימא של הילדמה זה חתול אבל לא חתול (לא הכוונה היא ממשפחת החתולים)?יש חברה כזאת "CAT" שחכתי מה הם מייצרים.לזה אתה מתכוון ?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים יש חברה כזאת "CAT" שחכתי מה הם מייצרים.לזה אתה מתכוון ?למה אני מתכוון....אני מתכוון לזהשזה חתולה !!!!היא חתול אבל לא חתול כי היא חתולה!בלי תיסבוכים מיותרים
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים יש לי חידה (המצאתי עכשיו, זה בחרוזים, חידה די קלה): ממנו נפטרנו לא ממזמן על צרות קרבות הוא הודיע לנו כל הזמן הוא עדיין מופיע פה ושם קיצר, חבל על הזמן. מזה? פרס למנחשים: מאמא שלי.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מאוורר? nay (אני שואל עוד אחת וגם עונה עליה, אז תמשיכו לחשוב על זאתי שלמעלה) מה זה תראד על מחירים בEMP? פאשלה של הצוות :
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים קחו שאלון תעשו בוחן!זה די קל!1.כמה מסטיקים אפשר לשים בדלי ריק?2.למה חזיר וקיפוד הלכו ליער וחזרו שלושה(הם לא התרבו!)?יאללה בואו נראה אותכם!
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים א. מזה חגיגית???? יש לי חידה (המצאתי עכשיו, זה בחרוזים, חידה די קלה): ממנו נפטרנו לא ממזמן על צרות קרבות הוא הודיע לנו כל הזמן הוא עדיין מופיע פה ושם קיצר, חבל על הזמן. מזה? פרס למנחשים: מאמא שלי. היה פה אחד ששאל אותי בפרטי אם הפרס זה נשיקה מאמא שלי, אמרתי לו שלא. מי שלא הבין את פירוש הסמיילי, הסמיילי הצוחק יצא עם 2 הסמייליות והם גילו את זה והתחילו להוריד לו נגחות. עריכה: משום מה הוא נהנה מזה? לא יודע למה.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אחד ישן אבל תמיד עובדמה זה ירוק בחוץ, אדום בפנים, יש לו טעם של אבטיח, גרעינים של אבטיח אבל הוא מתחיל ב"ח" ?ואחר.... שונהמה זה וורוד כסוף והולך לכל מיני כיוונים?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים "יש לי חידה (המצאתי עכשיו, זה בחרוזים, חידה די קלה):ממנו נפטרנו לא ממזמן על צרות קרבות הוא הודיע לנו כל הזמןהוא עדיין מופיע פה ושםקיצר, חבל על הזמן.מזה?פרס למנחשים: מאמא שלי."יש לי תשובה: DOS ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.