עבור לתוכן

עזרה בזכרון למחשב

Featured Replies

פורסם

מפרט של המשחב שלי הוא כזה

CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133)

Motherboard Name Asus P4S533-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Video)

Motherboard Chipset SiS 651

System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM)

Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB)

המחשב דיי ישן אבל אין לי צורך במחשב חזק יותר, אם כי הזכרון דיי קטן ודיי תוקע לי את המחשב, הייתי רוצה לקנות זכרון גדול יותר אני יותר נוטה לכיוון ה 1024.

תביאו לי בבקשה כמה הצעות + מחירים של זיכרונות שאני יכול לקנות שיתאימו ללוח האם שלי.

אני לא כל כך מבין בזה לכן אם אפשר הסבר קצרצר איזה טווחים של זכרונות אני יכול לקנות, מבחינת מהירויות וסוגים.

אגב יש לי שני סלוטים לזכרונות, כל אחד עד ל 1024MB.

ושאלה אחרונה, במידה ואני אקנה אחד אחר יש צורך בלהוציא את הזיכרון הישן ?

תודה רבה רבה על העזרה!!!!

פורסם

באופן מוזר, הלוח הזה לא מופיע באתר של ASUS... הצלחתי למצוא את המפרט שלו באתרים אחרים שמוכרים אותו. לפי המפרט שבאחד האתרים:

Memory

Supported RAM Technology: DDR SDRAM

RAM Installed ( Max ): 0 MB / 2 GB (max)

Supported RAM Speed: PC2100, PC1600, PC2700

RAM Features: Unbuffered

1. ללוח שלך יש 2 סלוטים לזיכרון, כאשר סוג הזיכרון הוא DDR1, ותדר הזיכרון המקסימלי הנתמך הוא 333MHz. כלומר, אם אתה קונה זיכרון DDR1 בתדר 400MHz (לא משתלם לקנות זיכרון איטי יותר), הוא יעבוד ב 333MHz לכל היותר.

2. ציינת שיש לך 256MB זיכרון מסוג PC2100, שזהו זיכרון בתדר 266MHz, ולכן כל זיכרון מהיר יותר שתתקין במקביל לזיכרון יעבוד לכל היותר בתדר של 266MHz, בגלל הזיכרון הקיים.

3. יש לך רק 2 סלוטים של זיכרון, ולפחות אחד מהם תפוס ע"י הזיכרון הקיים. אתה צריך לבדוק כמה מודולי זיכרון יש לך - אחד או שניים (אפשר לבדוק ע"י תוכנות, כמו CPU-Z, או פשוט להסתכל פיזית), ולפי זה תדע מה אתה צריך לעשות. אם יש לך רק מודול זיכרון אחד מותקן, אז תוכל להוסיף עוד אחד של 512MB או 1GB, ואז יהיה לך 768MB או 1.25GB. אם יש לך 2 מודולי זיכרון מותקנים, סביר להניח שכל אחד הוא בנפח של 128MB, ואז יהיה עדיף להסיר את שניהם ולהתקין מודול אחד של 1GB (אני מניח שאפשר לשלב מודול אחד של 128MB עם אחד נוסף, כך שתקבל 640MB או 1.12GB).

בכל מקרה, מדובר בזיכרון דיי ישן, שהולך ונעלם מהשוק, ולכן המחיר שלו עולה בהתאמה. מכיוון שמדובר על מחשב דיי ישן, אני מציע לך לקנות את הזיכרון הכי זול, של חברה מוכרת, שתוכל למצוא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים