עבור לתוכן

עזרה עם הXP-Antispy 3.71, מה זה כל דבר שם?

Featured Replies

פורסם

כל מה שמסומן בנקודה הייתי מעוניין להסבר והאם כדאי לסגור אותו או להשאיר פתוח :) תודה.

פורסם

לא עזר התמונה שפירמתי לך בת'רד הקודם?

SET REGDONE=1 - גורם לוינדוס לחשוב שביצעת online registration (לא אקטיבציה!!, רק רישום מוצר) - תסמן

Clear Page file on shutdown - מה שכתוב מילולית - נקה את הpagefile כשמכבים את וינדוס, שים לב שזה בטח יאיט לך את הכיבוי של וינדוס. - אפשר לסמן, יש כאלה שיגידו שאפילו כדאי.

disable limitation of bandwidth - משנה איזו הגדרה בפרוטוקול QoS (אם מותקן לך) שמחזירה לך חלק מרוחב הפס שהפרוטוקול גונב. - תסמן.

enable fast shutdown - מה השאלה? אפשר כיבוי מהיר יותר (אין לי מושג מה זה עושה, זה עובד.) - תסמן.

disable scheduled updates - בטל עדכונים מתוזמנים של IE. - תסמן.

disable integrated Windows authentication - בטל זיהוי של שם המשתמש של וינדוס שלך באינטרנט (לא יודע מה זה בדיוק מבטל אבל זה נשמע מאד חשוב להשתמש בזה). - תסמן.

increase MaxConnections... - מגדיל את מספר התחברויות הHTTP - מסדר את הבעיה שאי אפשר להוריד יותר מ2-4 קבצים עם האקספלורר (דיברו על זה כאן לא מזמן). - תסמן.

Regwizc.dll - אם הקובץ הזה מותקן יש לו פירצה שמאפשרת לאחרים לראות חלקים מהregistry שלך (אני מקווה שהבנתי את זה נכון), הם ממליצים להסיר אותו. - תסמן.

licdll.dll - הקובץ שקשור לאקטיבציה של וינדוס, אם אתה מבטל את זה, לא תוכל לעשות אקטיבציה מחדש (במקרה של שינויי חומרה וכו') עד שלא תעשה לו enable שוב. - עזוב, אם זה חסום כברירת מחדל אז כנראה שלא באמת חייבים להסיר את זה.

דרך אגב, זה לא שאני באמת יודע את כל זה בע"פ, פשוט תירגמתי לך את העזרה של xpantispy...

פורסם
  • מחבר

disable scheduled updates - בטל עדכונים מתוזמנים של IE. - תסמן.

למה לבטל את העדכונים האוטומטיים של IE ובכלל?

ולמה לבטל את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים