עבור לתוכן

מהם לוחות האם הכי טובים לביצוע oc למעבדי אינטל quod?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אשמח לשמוע דעות לגבי מה אתם חושבים ובמיוחד מאלו שביצעו אוברקלוק במעבדי ארבע ליבות ובעזרת איזה לוח אם.

תודה למגיבים!

פורסם

אני בעל ASUS RAMPAGE, לוח X48 שנותן גם ביצועים עודפים על פני לוחות P35 ו X38 עם אתה שם שני כרטיסי ATI כמו שאני שמתי ב CROSSFIRE.

עם מעבד Q9450 הגעתי ל 3.75 שזה די מדהים למעבד הזה וכמוני אחריי קנו את אותו מפרט עוד כ4 אנשים והתוצאות דומות.

הלוח אינו זול אבל תקבל בו כל מה שאתה רוצה עד דור ה I7 שיגיע עוד שנה לשוק הבייתי במחירים נורמליים.

כמו בן שזה יחזיק לך שנים ותצטרך להחליף רק כרטיס מסך אם אתה גיימר.

זאת דעתי האישית.

פורסם

אני חושב שצריכים להיות משוגע או לחליפוין להיות בעל צרכים מיוחדים מאוד כדי לקנות לוח כה יקר (או פשוט להיות בעל אמצעים כלכליים לא מבוטלים).

אני עם 9450 בחרתי ב-Abit IP35-E שנחשב לאוברקלוקר טוב ביחס ללוחות בסביבת המחיר שלו, ובסה"כ אני מאוד מרוצה.

פורסם

לכמה OC הגעת איתו, זכרונות,מתחים וקירור ?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חברה אך אני אוסיף מעט פרטים אני מעוניין בלוח בעל יכולת לעבוד עם ddr3 וביכולת crossfire כן מעוניין בגיימינג וכמובן ב oc

תגידו יכול להיות עדיף לקנות AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9950 במקום ללכת על מערכת מבוססת אינטל ל oc ולחסוך איזה 600 ש"ח על הוצאות של לוחות אם יקרים ומעבדים לא זולים של אינטל גם כן!

מה אתם אומרים?

פורסם

DDR3 דבר בזבזני ולא כדאי היום.

מעבדי אינטל עדיפים כמעט בכל התקציבים, ויש להם לוחות טובים גם ב500 שקל לOC. בניגוד לAMD שיש בעיה עם OC

פורסם
  • מחבר

קשה לי עם העובדה הזאת לגבי amd שך זה בהחלט נכון שני המחשבים האחרונים שלי היו בעלי מעבד amd וכרגע יש לי את ה 5600+ הגעתי ל oc מכובד אך לא יותר מזה ולא בגלל הטמפרטורה אלה פשוט זהו מעבד שלא נועד ל oc !

מצטער אך כל הנושא של לעבור לאינטל אחרי שנים רבות קשה לי אישית, אך צריך להיות אוביקטיבי אז אני אשקול את הנושא ואשמח בנתיים לשמוע על עוד לוחות אם ואני כן מתעקש על תמיכה ב ddr3 לשם השארת אופציה פתוחה לעתיד!

פורסם

כל האופציות לשדרוג נסגרות עם השקת NEHALEM לשוק הביתי בעוד שנה מהיום ככה שהתוכניות שלך תוכל לזרוק לפח.

DDR 3 זה משהו שלא כדאי לקנות עכשיו מאותה סיבה בדיוק. אח"כ הם יהיו זולים יותר ומהירים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים