פורסם 2009 ביולי 216 שנים בקטנה אגיב כי אני לא רוצה לגרור את הדיון למקומות לא טוביםHD4850HD4870דרייברים חדשים = האצת ביצועים מטורפת PWNS GTX260\GTS250
פורסם 2009 ביולי 316 שנים לא הבנתי כל כך למה התכוונת שאמרת npc אבל פגיעה בראש זה מוות סופי.NPC זה NON PLAYER CHARACTERכלומר כל הדמויות שהמחשב שולט עליהם (לא אנשים/שחקנים אמיתיים)יש משחקים שיריה בראש מספיקה להרוג NPC אבל במולטי זה לא מספיקאז זאת היתה השאלה שלי
פורסם 2009 ביולי 716 שנים שלום,אני תקוע ממש באחד מהשבלים הראשונים במשחק , שיש נקודה ירוקה בראדר והנקודה היא מין מסעדה כזאת עם מחשבים והיא באמצע ים כזה ויש כל הזמן טנק שמפציץ אותי וחיילים שיורים .מה אני צריך לעשות שם ואיך אני מפוצץ את הטנק ?תודה לעוזרים !!
פורסם 2009 ביולי 716 שנים אני לא ממש זוכר על מה אתה מדבראבל ברוב הקטעים במשחק (תאמת גם זה ככה ברוב המשחקים) אם אתה בעימות עם טנק (ואתה לא נמצא בטנק משלך) יהיה לך איזה RPG או משהו חזק כזה שמוריד טנקים
פורסם 2009 ביולי 716 שנים שלום,אני תקוע ממש באחד מהשבלים הראשונים במשחק , שיש נקודה ירוקה בראדר והנקודה היא מין מסעדה כזאת עם מחשבים והיא באמצע ים כזה ויש כל הזמן טנק שמפציץ אותי וחיילים שיורים .מה אני צריך לעשות שם ואיך אני מפוצץ את הטנק ?תודה לעוזרים !! זה לא אחד השלבים הראשונים זה השלב הראשוןיש לך ב"מסעדה" הזאת על אחד השולחנות בזוקה קח אותה ותפציץ את הטנק
פורסם 2009 ביולי 716 שנים אם אני זוכר נכון, אני שמתי מוקש במסלול שבו הטנק נוסע והתרחקתי, אחרי כמה שניות שמעתי ובום ועברתי הלאה.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים אם אני זוכר נכון, אני שמתי מוקש במסלול שבו הטנק נוסע והתרחקתי, אחרי כמה שניות שמעתי ובום ועברתי הלאה. :lol: מוקש משבית טנק?? חחחחח לא ידעתי שמוקשים רגילים יכולים להוריד טנקים כי זה מוקשים קלים נגד "עוברי אורח תמימים"
פורסם 2009 ביולי 916 שנים :lol: מוקש משבית טנק?? חחחחח לא ידעתי שמוקשים רגילים יכולים להוריד טנקים כי זה מוקשים קלים נגד "עוברי אורח תמימים" מה מצחיק פה, עשיתי בדיוק אותו הדבר, 2 מוקשים הורידו את הטנק. כנראה אתה לא מתמצא במושגים, יש "קליימור" ויש מוקשים, שני דברים שונים.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מה מצחיק פה, עשיתי בדיוק אותו הדבר, 2 מוקשים הורידו את הטנק.כנראה אתה לא מתמצא במושגים, יש "קליימור" ויש מוקשים, שני דברים שונים.מצטער שצחקתי בלי לבקש ממך רשותטוב אולי בגלל זה אף פעם לא השתמשתי בAT MINE..... לא ידעתי מה זהבקליימור כן
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר אם זה לא היה ברור למישהו, CRYSIS 2 לא יצא השנה..לפחות עכשיו זה רשמית.http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=809&Itemid=1
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים התקנתי את המשחק היום (שוב) ואני חייב לציין שחל שיפור דרמטי בביצועיםאולי זה הדרייברים אולי זה הפאץ' האחרון אבל המשחק רץ די חלק על הגדרות מקסימליות (מלבד SHADOWS שמוגדר על GAMER)חבל שהמולטי די יבש שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.