עבור לתוכן

Crysis Warhead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

דרך לשחק בקריסיס על המנוע של ווארהד. נבדק על מחשב של חבר, עבד עם שיפור ניכר

http://www.fpsbanana.com/tuts/8496

איך אני מוריד ? איפה ההורדה נמצאת??

• תגובות 1.7k
  • צפיות 171.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך אני מוריד ? איפה ההורדה נמצאת??

מה קרה? ראית הרבה משפטים באנגלית ונכנעת?? חיפשת כפתור "DOWNLOAD NOW" ? :)

אין הורדה אלא הוראות איך לשחק בקרייסיס על המנוע "המשופר" של וורהד כאשר ההנחה היא שיש לך את שניהם מותקנים במחשב.

פורסם

מה קרה? ראית הרבה משפטים באנגלית ונכנעת?? חיפשת כפתור "DOWNLOAD NOW" ? :)

אין הורדה אלא הוראות איך לשחק בקרייסיס על המנוע "המשופר" של וורהד כאשר ההנחה היא שיש לך את שניהם מותקנים במחשב.

חחח חיפשתי download לא מצאתי xD

לא הבנתי פתאום =]

יש מישהו שכבר עשה את זה ויכול להביא תמונות?

פורסם

בכיף , כשאני אהיה בבית

אוקי קריסיס אין לי, תצטרכו לחקות לרגע שאני אהיה אצל חבר שלי שאצלו הדבר הצליח

פורסם

התקנתי שוב את ה SP

עכשיו תגידי הפא'צים משפיעים גם על הSP ? כאילו יתקנו באגים וישפרו את המנוע ?

פורסם

נו מישהו מביא תמונות מהקרייסיס עם המנוע של ווארד?

פורסם

גם אני בצפיה ממש גדולה לגבי שינוי מנוע המשחק!

פורסם

מה זה נכון שאפשר להשים לקריסיס את כל התפריט והגרפיקה של קריסיס וורהאד??

פורסם

התפריט לא נראה לי אבל את מנוע הצגת התמונה והגראפיקה אכן אפשר לשנות וזה משפר משמעותית את רמת המשחק!

מני חן.

פורסם

רגע, זה לא אותו מנוע בדיוק?

פורסם

ממש ממש לא...

לקרייסיס יש מנוע גראפי הכי חזק שיש כיום ואף כרטיס נראה לי לא יכול להריץ אותו על ביצועים הכי גבוההים!

הוורהאד שונה מקרייסיס והמנוע שלו קל יותר...קרייטק למדו מהטעות שהם עשו ושיפרו בצורה משמעותית את המנוע הגראפי.

כיום יותר קל לכרטיסים להריץ את וורהאד ולכן מנסים לשנות את המנוע של קרייסיס לשל וורהאד וככה המשחק יהיה מהנה יותר!.

פורסם

בהגדרות ההכי גבוהות WARHEAD דווקא כבד יותר מקרייסיס.

אין שום שיפור משמעותי ביניהם, ב - WARHEAD יש טקסטורות טובות מעט יותר וגם שיפרו את אפקטי התאורה קצת.

פורסם

ממש ממש לא...

לקרייסיס יש מנוע גראפי הכי חזק שיש כיום ואף כרטיס נראה לי לא יכול להריץ אותו על ביצועים הכי גבוההים!

הוורהאד שונה מקרייסיס והמנוע שלו קל יותר...קרייטק למדו מהטעות שהם עשו ושיפרו בצורה משמעותית את המנוע הגראפי.

כיום יותר קל לכרטיסים להריץ את וורהאד ולכן מנסים לשנות את המנוע של קרייסיס לשל וורהאד וככה המשחק יהיה מהנה יותר!.

כיום = כרטיסי מסך חזקים משמעותית מכרטיסי המסך שהיו לפני שנתיים ,התגובה שלך מתאימה ל2007 ואולי לקצת מ2008, אבל ל2009? אתה טועה, עם המחשב שלי אני מריץ את שניהם בגראפיקה הכי גבוהה וזה רץ כמו חלום, יש לי שלבים גם של 48 FPS ,שזה גבוה, אגב, שניהם פועלים אצלי בצורה זהה ושקופה לחלוטין.

פורסם

אוקיי אז שיחקתי בשלב הקפוא, הטעינות דיי ארוכות ולא כל הצלילים נישמעים, יש גם סלעים ואובייקטים שנישארים צהובים זמן מה אבל זה רק בשלב הזה...

תמונות אין שכחתי אצלו את הדיסקאוןקי...

פורסם

כיום = כרטיסי מסך חזקים משמעותית מכרטיסי המסך שהיו לפני שנתיים ,התגובה שלך מתאימה ל2007 ואולי לקצת מ2008, אבל ל2009? אתה טועה, עם המחשב שלי אני מריץ את שניהם בגראפיקה הכי גבוהה וזה רץ כמו חלום, יש לי שלבים גם של 48 FPS ,שזה גבוה, אגב, שניהם פועלים אצלי בצורה זהה ושקופה לחלוטין.

ובאיזו רזולוציה בדיוק אתה משחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים