עבור לתוכן

בעיה בדלת של p182

Featured Replies

פורסם

היי, רק שאלה זריזה. קניתי מחשב אתמול והדלת של ה-182 לא נפתחת עד הסוף איך שהיא אמורה, אלא רק עד האמצע כמו בסונטה. האם זאת בעיה ידועה? זה לא קריטי אבל עדיין זה מציק..

פורסם

תבדוק את הציר, אולי זה כן אמור להיות כך.

תבדוק את הפח, אולי יש בו עקמומיות...

פורסם
  • מחבר

בכל מקום שראיתי רשום שדלת המארז נפתחת עד 270 מעלות.. אצלי זה מגיע עד איזה 180 בלחץ.

פורסם

אצלי זה נפתח 270 מעלות, כלומר אני יכול "להדביק" את הדלת לצד המארז

פורסם

בכל מקום שראיתי רשום שדלת המארז נפתחת עד 270 מעלות.. אצלי זה מגיע עד איזה 180 בלחץ.

יש שני צירים לדלת. על הדלת עצמה ועל הפלסיק שהדלת מחוברת אליו. גם הפלסטיק הזה נפתח.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני אמור לפתוח אותו? כשאני לוחץ זה נותן הרגשה כאילו זה עומד להשבר..

פורסם

פשוט תפתח את זה כמו שאתה פותח את הדלת

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אנסה אחרי העבודה, תודה רבה על העזרה :-)

פורסם

אתה מרוצה מהמארז ? איך השקט / קירור שלו (איזה מפרט יש לך בפנים) ?

פורסם

בפעמים הראשונות קצת קשה להסיט את זה עד ה-270...

אחרי פעם פעמיים זה נרגע.

המארז יחסית שקט, אבל אני אישית לא מרוצה ממנו, אני חושב שיש לו בעיה רצינית אם הספק שלך לא שקט לחלוטין, ויש גם קול המהום מעצבן.

קירור, בינוני פלוס, תלוי כמה מאוורים ועל איזה עוצמה הם ( אבל אז אין שקט ).

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי יש לי אותו בסה"כ יום וקצת אז קצת קשה לדבר על אוורור כי פשוט לא בדקתי, אבל מבחינת שקט הוא חרישי לגמרי, בפעמים הראשונות שהדלקתי את המחשב לא הייתי בטוח שהוא עובד :-) יש אולי טיפה המהום מוזר כזה, אבל לישון זה ממש לא הפריע.

פורסם

תבדוק שכל המאווררים דולקים, היה לו אצלי איזה בעיה שעד שלא שיחקתי טיפה עם ה-CONTROLLER של המאוררים ( ה-H,M,L) הם לא נדלקו בכלל...

פורסם
  • מחבר

ממה שהרגשתי כל המאווררים פועלים, אני משאיר אותם על המהירות הנמוכה ביותר... שקלתי גם אוברקלוק אבל המשחקים שבדקתי פשוט טסים אז אין טעם

פורסם

בדיעבד, המארז שווה את ה 750 שקל שלו או שכדאי בכסף הזה לרכוש משהו אולי קצת יותר זול (או אותו מחיר) שיתן תמורה יותר טובה ?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ בשביל להגיד תודה, אכן הבעיה הייתה בפלסטיק עצמו, לא בדלת.

פשוט צריך למשוך קצת את החלק העליון של הפלסטיק וזה משתחרר...

בגדול אני מאוד מרוצה מהמארז הוא באמת שקט מאוד רק אם מצמידים את האוזן שומעים רחש אבל במצב רגיל הוא פשוט מושלם לחדר שינה. חוץ מזה בפנים הוא יחסית גדול ומרווח ואהבתי את סידור הכבלים מאחורי הלוח. נראה אלגנטי מאוד - אין לדים או דברים כאלה, נקי ומרשים.

זה המארז השני של Antec שאני קונה, וזה שיפור די ענק על ה- Sonata 2 שהיה לי עד עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים