עבור לתוכן

סמפרון 2800 ו HD

Featured Replies

פורסם

שלום, למישהו יש מושג אם סמפרון 2800 יוכל להתמודד עם תוכן HD ב 720P?

חיפשתי קצת ברשת, מצאתי אנשים שטוענים שסמפרון 3300 לדוגמה מריץ להם 1080P בלי בעיה ועוד דברים כאלו, אבל יש לי פה לוח ישן ומעבד, ואני חושב לבנות HTPC כזה שיוכל להריץ 720P.

אם למישהו יש תשובה חד משמעית בנושא, אשמח אם תאירו את עיני X: תודה.

פורסם
  • מחבר

bump

עברו כמה ימים טובים ואין תגובה, מותר להקפיץ במקרה כזה, נכון? (זה כבר נסחף לעמוד 4.....)

בכל מקרה, מוסיף את השאלה גם לגבי Intel Atom 230

בעיקרון ראיתי ש WMVHD הוא מריץ כמו שצריך בכל מצב, והבנתי שעם CORE AVC הוא מריץ 720P בביטרייט של 6200KBPS ב H.264 MKV בסדר גמור, רק שאף אחד שאני מכיר או ראיתי לא טרח לנסות יותר X:

פורסם

עד כמה שאני יודע, כל מעבדי אטום הנוכחיים לא יכולים להריץ HD.

לגבי הסמפרון... אין לי מושג. הדעות די חלוקות בנושא. כמה זיכרון ראם יש למחשב?

פורסם
  • מחבר

שים לב

http://www.mythtv.org/wiki/index.php/HD_Playback_Reports

אטום יכול להריץ HD בקידוד H.264 בקונטיינר MKV עד ביטרייט של 6200kbps בערך עם COREAVC ברזולוציה של 720P, אבל זה לא אומר שזה הגבול שלו. אני מחפש מישהו עם קצת יותר נסיון עם זה...

ב WMV HD אפילו 1080P מצליח לרוץ.

שים לב

זה אטום 230.

על אטום 330 כפול הליבה, אני יודע חד וחלק שכל תוכן HD שמנסים להריץ עליו ירוץ מעולה, אבל זה לא עוזר לי במיוחד....

יהיה למחשב ג'יגה זיכרון.

פורסם

אני חושב שעל הסמפרון יעבוד 720P, אבל אני לא בטוח...

יש מה לדבר על תמיכה בHD בכרטיס מסך שיצורף?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני מתכנן יותר על האטום, אם אני אשתמש בלוח סוקט A שיש לי פה, אני אשתמש באתלון XP 2500 שהשגתי, ככה שזה בלי בעיה מפענח 720P.

כרטיס המסך שיצורף הוא 9250AGP.

פורסם

את'לון XP מפענח HD בלי בעיה? אתה רציני?

פורסם

שכחת רק לציין איזה סוג סמפרון, אני מניח שבסוקט 754 שלדעתי יפענח 720P.

אטלון XP 2500 יפענח 720P בלי בעייה ? תחשוב שוב, הוא יתקשה מאוד לפענח 720 P בלי קודק שמוריד איכות ומדלג על פרימיים (בצורה אוטומטית). COREAVC יתקשה לעבוד איתו, VLC יוכל להציג משהו אבל זה אחרי הורדת איכות ודילוג על פריימים. גם כדאי מאוד לא לעבוד עם פחות מגיגה זיכרון במקרה כזה.

פורסם

AXP 2500 ממש אבל ממש לא מריץ 720P בטח שלא בקלות..

יש לי מחשב עם AXP 2500 ג'יגה זיכרון ו9250AGP והוא לא מריץ 720P כמו שצריך כלל וכלל.. אפילו לא קרוב לזה...

כשניסיתי לעשות לו OC ל3200(2200מגהרץ) זה גם לא עזר.. כמובן שזה שיפר את התוצאה ובחלקים מסויימים הסרט רץ כמו שצריך אבל היו המון קטעים מקוטעים ולא מסונכרנים...

על הסמפרון אני לא יכול להגיד לך.. מה שאני כן יכול להגיד לך שהסמפרון 2800 שנמצא אצל אח שלי ורץ על 2.5GHZ מריץ את אותו סרט 720P מצויין בלי להתאמץ בכלל... לא בדקתי על סטוק וזה גם לא מעניין אותי כי מהרגע שהמעבד הזה יצא מהקופסא הוא עבד על 2.6GHZ

עכשיו הוא על 2.5 רק בשביל השקט הנפשי והטמפרטורה הנמוכה...

פורסם
  • מחבר

הסמפרון הוא סוקט A, זה למה אני שואל :\

בפורומים אחרים ברשת (לא מישראל) קיבלתי תשובות מאוד חיוביות לגבי האתלון ו CoreAVC

....ואם אתלון XP2500 לא יכול להריץ 720P כמו שצריך, איך האטום שבעיקרון חלש ממנו בהרבה כן יכול? S: (זה כבר בדוק לחלוטין, כמו שתראו בהודעות הקודמות בת'רד הזה....)

פורסם

לא רק זה, כמו שאמרתי, הAXP 2500 בארטון גם באוברקלוק ל3200 לא מצליח להריץ 720P כמו שצריך.. הוא פשוט לא מספיק חזק...

לעומת זאת הסמפרון 2800(סוקט 754) באוברקלוק ל2.5GHZ משייט על סביבות ה50-70% עומס... בעת הרצה של 720P ככה שאני מאמין שגם 1080P לא תהיה לו בעיה להריץ...

פורסם
  • מחבר

טוב, במקרה הזה אני נוטש את רעיון האתלון, יאללה אטום, יאללה איביי....

את המידע שרציתי קיבלתי ממספר מקומות אחרים, בעיקרון אין בעיה להריץ 720p על אטום ב h.264 MKV כאשר ה HT כבוי.

אפשר לנעול.

פורסם

למה איביי? כבר ראיתי שפה בארץ מוכרים מעבדי אטום מובנים על לוחות M-ITX במחיר ממש אטרקטיבי...

אם אני זוכר זה היה סביבות 350 שקל... תבדוק בזאפ, גם פתחו על זה דיון פה בפורום מפרטים... מישהו רצה לבנות שם "תואם EEE" עם הדבר הזה.

עריכה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BLKD945GCLF&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

פורסם
  • מחבר

ראיתי היום בבוקר, הזמנתי על המקום.

הזמנתי גם ספק Flex-atx על הדרך, בקרוב תראו את הפרויקט בפורום המתאים.

פורסם

מגניב... אתה הולך לעשות מודינג?

שמחתי לעזור, דרך אגב.

נ.ב. הספק שציינת הוא ספק קטן יותר או משהו כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים