עבור לתוכן

עזרה בהגדרת זכרונות 1066 בBIOS

Featured Replies

פורסם

היי הרכבתי מחשב חדש שקניתי עם לוח ASUS P5QCו זכרונות DDR2 1066MHZ

שמתי לב בPOST שהזכרונות נספרים כ 667MHZ

ולא 1066 נכנסתי לBIOS ותחת DRAM FREQUENCY ההגדרה היא AUTO

האם לשנות את ההגדרה ידנית למהירות 1066 ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תוודא את זה בתוכנה CPU-Z. והתשובה היא -כן. תשנה את ההגדרה לאחר מכן תבדוק בCPU-Z שזה אכן השתנה.

פורסם
  • מחבר

טוב שיניתי את ההגדרה ידנית בBIOS כמו שאמרת

ומאז המחשב קורס מדי פעם...

הנה מה שמראה CPUZ כאשר הגדרת הזכרון על AUTO FREQUENCY ב BIOS :

מה עושים ? :kopfpatsch:

[attachment deleted by admin]

פורסם

הרמת מתח ל 2.1V ?

פורסם

יכול להיות שאני טועה כי לא בדקתי את זה אבל תבדוק באתר של הלוח אם יכול להיות שאתה צריך לעדכן ביוס?

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הביוס לגרסא אחרונה

ולאיזה מתח אתה מתכוון ?

של הזכרונות ?

תודה על העזרה עד עכשיו.

פורסם

אם תבדוק מה כתוב על הזכרונות שלך, אמור להיות דגם שכולל בו אותיות ומספרים או כל דבר אחר שיעזור לך לזהות בדיוק רב את הזכרונות שלך עד לדגם ספציפי. את הדגם הזה תרשום בצד ותכנס לאתר החברה של הזכרונות, ותחפש את הדגם.. בדף המוצר תבדוק מה המתח המקסימלי.. ותפעל לפי זה. תקבע את המתח, ולא תשאיר את האופציה על AUTO, כי הלוח לא יודע מה מומלץ.

פורסם
  • מחבר

אם תבדוק מה כתוב על הזכרונות שלך, אמור להיות דגם שכולל בו אותיות ומספרים או כל דבר אחר שיעזור לך לזהות בדיוק רב את הזכרונות שלך עד לדגם ספציפי. את הדגם הזה תרשום בצד ותכנס לאתר החברה של הזכרונות, ותחפש את הדגם.. בדף המוצר תבדוק מה המתח המקסימלי.. ותפעל לפי זה. תקבע את המתח, ולא תשאיר את האופציה על AUTO, כי הלוח לא יודע מה מומלץ.

אז איך אתה מסביר שבן דוד שלי קנה אותם חלקים בדיוק כמוני ואצלו גם מוגדר הזיכרון בAUTO

והוא רץ על מהירות פי2 משלי לפי CPUZ

פורסם

הייתי אומר שאולי בשלבי יצירת מחיצות פרמוט והתקנת מערכת הפעלה, אתה או הוא הגדרתם בביוס משהו שונה... בכל מקרה חייב להיות הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים