עבור לתוכן

האם quardo מתאים גם למשחקים

Featured Replies

פורסם

אני גרפיקאי ואני עכשיו בונה מפרט, נראה לי שאני הולך על quardo fx 1700 רציתי רק לדעת אם הוא יהיה בסדר במשחקים, אני לא גיימר אבל שיהיה קצת משחקים, פשוט ראיתי שהוא לא למשחקים אז רציתי לדעת אם הוא ממש לא או שהוא בסדר למשחקים רק לא הכרטיס למשחקים

פורסם

שאלה קטנה... באיזו גרפיקה אתה תעסוק?

אם אתה תשחק במשחקים חדשים, אז כדי לך לשכוח מהכרטיס הזה, פשוט כי הוא יתפקד ככרטיס LOW-END

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לעסוק בדו מימד ובהמשך בתלת מימד, אני לא מתכוון לשחק במשחקים הכי חדישים אבל אני רוצה שאוכל לשחק משחקים סבירים היום בשוק

פורסם

מה זה אומר שיתפקד כ low end ? לא אוכל בכלל להעלות את המשחק או שהמשחק לא יראה את הגרפיקה הכי טובה שלו?

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר שיתפקד כ low end ? לא אוכל בכלל להעלות את המשחק או שהמשחק לא יראה את הגרפיקה הכי טובה שלו?

פורסם

תוכל להעלות, אבל תקבל ביצועים נמוכים ויכול להיות שאף בלתי שחיקים.

פורסם

באיזה תוכנות אתה מתעסק?

היתי שוקל לקנות כרטיס רגיל

פורסם
  • מחבר

ראשית אני אשמח להבין על איזה משחקים אתם מדברים? על משחקים מאיזה שנים אתם אומרים שלא יעלה? האם רק משחקים שיצאו השנה או שגם משחקים משנים עברו, פשוט אני לא משחק הרבה והיכולות לגרפיקה יותר חשוב לי אבל אני בכל זאת רוצה שיהיה אפשר לשחק משחקים.

דבר שני, אם כך אין כרטיס שיהיה טוב גם לזה וגם לזה?

פורסם

גם כרטיס מסך "רגיל" (נקרא לזה ככה) יוכל להריץ לך 3D וכל זה, אבל זה תלוי ולכן שאלו אותך:

באיזה תוכנות אתה מתעסק?

היתי שוקל לקנות כרטיס רגיל

פורסם

אני יודע שכרטיס "רגיל" יוכל להעלות תלת מימד אבל אני רוצה שיהיה משהו מאוד טוב, בכל מקרה חשוב לי שיוכל גם משחקים אבל לא חשוב המשחקים הכי טובים אלא משחקים רגילים פלוס, בוא נגיד שהכסף לא בעיה.

לגבי תוכנות, עוד לא נכנסתי ממש לנושא, אבל אני רוצה ללמוד ואני רוצה שיהיה לי אפשרות איכותית, נגיד מאיה וכו'

פורסם

וסתם לזרוק פה את הכפפה כי אני יודע שיש כאן אנשים שמסוגלים לעשות את זה:

אולי מישהו ירשום פעם אחת ולתמיד את ההבדלים בין כרטיסי מסך עם ייעוד גרפי כמו QUADRO-FX ו FIREGL לכרטיסי מסך "רגילים"..

שנבין מה ההבדלים החומרתים בינהם ומה היתרונות של כל אחד ולמה.

יוצא לראות את השאלה הזאת בפורום לפחות פעם בשבוע ואני חושב שיש לכרטיסים האלו גם דרישה לידע ממשתמשים בארץ ולא רק לכרטיסי GAMING.

היה נחמד אם היה דבר כזה בסטיקי של הפורום.

פורסם

http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539

לכל מי שאומשר שהביצועים של כרטיס quadro במשחקים יהיה גרוע באופן משמעותי מהמקביל הרגיל שלו, מאיפה הבאתם את זה ?

פורסם

אני שואל שאלה דומה לגבי כרטיס של 3D labs שרכשתי לא מזמן.

לא ברור לי מדוע כרטיסים כל כך עוצמתיים של השוק המיקצועי לא יכולים להריץ אפליקציות תלת מימדיות (אבל מיה וסטודיו מקס חזקות פי 2 כן )

יעדתי את הכרטיס לקידוד וידאו לפי התיעצות עם המוכר אבל הסתבר שהוא יותר מיועד לעבודה עם אוטוקד מיה וסטודיו מקס ודומותיה (אחרי מחקר ברשת)

מדובר על ה wildcat 800.

שאחרי בירור קצר שווה ערך לקוואדו FX4400

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים