עבור לתוכן

מחפש מערכת רדיו דיסק לרכב , עד 700 ש"ח ...

Featured Replies

פורסם

מחפש דגם ממולץ על אפשרות לקריאת MP3 , ואיכות שמיעה מקסימלית שניתן להשיג במחיר , לגבי עיצוב , זה כבר עניין של טעם ...

פורסם

בתקציב הזה יכנסו לך הדגמים מסדרת הDEH2XXX או DEH5XXX....

לחבר שלי יש את ה2050 והוא די פשוט אבל אחלה איכות שמע...

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי שיש להם חסרון אחד גדול והוא חוסר כפתור MUTE שזה חשוב לי ...

פורסם

אני ממליץ לך על פיוניר דגם DEHP3000IB. התקנתי כזה לפני כמה ימים והמכשיר ממש נחמד ביחס למחיר (כ 650 ש"ח). יש למכשיר 2 יציאות למגבר, מה שמאפשר לחבר 2 מגברים-אחד לרמקולים ואחד לסאב-וופר. יש אפשרויות בסיסיות לתחימת תדרים של הרמקולים והסאב ואפשרות לכבות את הסאב לגמרי (כשהכל מחובר נכון) יש גלגלת שליטה טובה ששולטת על רוב האפשרויות וגם כפתור מיוחד להגדרות הבאס. מכשיר טוב במחיר טוב. יש מאחורי המכשיר יציאת AUX וגם יש אפשרות לקנות כבל מיוחד ולחבר IPOD למכשיר ואז כל השירים ממנו מופיעים על צג המכשיר ושולטים על האיפוד מהמכשיר עצמו. יש גם דגם דומה עם USB...

פורסם

למכשיר שהצעתי יש כפתור Pause בשלט, וגם הנמכת ווליום מהירה מאוד ע"י סיבוב אחד של הגלגלת. יש גם כבל MUTE שמשתיק את הדיסק או הרדיו כשנכנסת שיחה בדיבורית אם יש והיא מחוברת נכון. לגבי הסוני שהצעת- מכשיר שאני לא מכיר ספציפית אבל נראה לא רע ולא שונה בהרבה מהפיוניר. יש גם מכשירים שקוראים כרטיסי זכרון SD...

לדעתי האפשרות לקריאת DOK מאוד שימושית.

פורסם
  • מחבר

אתה לא מכיר במקרה דגם של PIONEER עם כפתור MUTE שמתאים לדרישות שציינתי ?

ומה זה אפשרות לקריאת DOK ? יש את זה בדגם של SONY ?

פורסם

בדגם שאני ציינתי יש MUTE אבל הכפתור הזה נמצא בשלט.

לפי מה שראיתי בסוני יש אפשרות לקרוא DOK ויש כאלה גם ל PIONEER. זה מאפשר לך להכניס שירים ל Disk On Key ואז להכניס את ה DOK בחיבור ה USB ברדיו דיסק וכל השירים מתנגנים ממנו. בלי צריבות, קפיצות, תקיעות של הדיסק וכ'..זה גם מאפשר להחליף את השירים אם הם נמאסו לך ויש גם DOKים בנפחים גדולים היום.

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך דגם עם שלט , סתם גימיק לדעתי , אדם בנסיעה שמדבר בפלאפון ורוצה להמניך את המוזיקה לא יתחיל לחפש את השלט , בכל מקרה ההפרש הוא 100 ש"ח כך שזה לא הרבה אבל העיצוב של ה PIONEER יותר יפה ללא ספק ...

כמו כן מה עם הדגמים של ALPINE ?

הבנתי שהם ליגה אחת מעל כולם מבחינת איכות סאונד ...

פורסם

יש איזה דגם זול של אלפיין עולה 600 ומשהו. כל השאר די יקרים ויש אחד שהוא מכשיר ממש טוב עולה 2100.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים