פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אחרי שיצא SP1 מיקרושיט מחקו מהשרת שלהם את החבילת עברית לגרסה הרגילה של XPככה שאין לך ברירה אלה להוריד גם SP1
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר רק עוד שאלה אחת קטנה- אם אני מתקין את זה אפשר להסיר אותו או שעדיף פירמוט?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אחרי שאתה מתקין את זה יש לך בcontrol panelregional settingsאפשרות לעבור חופשי (בלי התקנה) בין עברית לאנגליתבנוסף אתה יכול ליצור שני יוזרים אחד לעברית ואחד לאנגליתאפשר לעשות לזה uninstall
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר עכשיו ראיתי את ההודעה שלך , יאיר, ופעם אחרונה שהתקנתי SP1 הוא לא עבד אז חשבתי שגם זה לא יעבוד, אבל, נקווה שכן
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר חברה עזרתם לי כל כך טוב, שהחלטתי להיתקע גם בהתקנה כמו שהבנתם נתקעתי בהתקנה וזה משום שאין קובץ התקנה אלא כאשר אני מאקסטרקט את הקבצים זה מה שהוא נותן
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר אנשים סליחה שאני מקפיץ את הת'רד פשוט תכף כולם הולכים לישון וזה נורא חשוב לי למחר :saint:
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים למה אתה מוציא את הקבצים מהקובץ שהורדת?זה לא ZIP , נכון?פשוט דבל קליק על הקובץ שהורדת וזהו...
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר אחרי הDUBL KLICK אני לוחץ לו UNZIP והוא מאקסטרקט אבל כשהוא מסיים הוא לא פותח לי שום קובץד"א הוא מאקסטרקט אותם לTEMP
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים תפתח את הקובץ {שהורדת} בWINRAR ותן תמונה.זו תמונה של הקובץ באנגלית : {תעשה אותו דבר} :
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אני יודע שזה לא אותו קובץ.תחפש קובץ בשם setup או {עם עדיפות} winnt.exe ותתקין.זזתי לישון
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר יש גם SETUP וגם WINNT אבל שניהם עם סיומת של MUI אני לא יודע מה ניסגר בסוף... ???
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אני חושב שהנושא עלה מספר פעמים ועניתי על זה האפשרות לשנות שפת ממשק לעברית ב windows xp pro אפשרי ע"י קןבץ שנקרא mui אפשר להשיג אותו רק ע" לקוחות שיש להם רשיונות open או select במיקרוסופט ויש צורך להזמין את זה במיוחד אין אפשרות להוריד את הקובץ משום אתר של מיקרוסופט,ואפילו אין אפשרות לקנות אותו בסוג רשיונות של fpp או oem
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.