פורסם 2003 ביוני 1122 שנים יש לחבר שלי WIN XP PRO HEBREW ENABLE ואני רוצה להתקין אותו אצלו אבל הוא באנגלית ואני רוצה שהממשק יהיה בעברית, אני יודע שיש אישהו קובץ , אני יודה לכם מאוד לקבל לינק ;D
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אני יודע שיש HEBREW PACK על הדיסק.. (אבל כל דיסק והשפה שלו...) ואני לא חושב שאתה יכול להוריד את זה בצורה חוקית המאינטרנט.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אתה לא יכול להוריד את זה !! או שגרסה שלך היא ממשק בעברית או היא באנגלית או כל שפה אחרת !!! אבל יש כמו ש Naorai אמר PACKS כאלה שתוכל לכתוב ולקרוא בכל מיני שפות !!! אבל הממשק תלוי בדיסק שיש לך !
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים BeNDeR יש לך איזה תקלה במקש של ה!!!! במקלדת?לא רק שאתה מדבר עם !!! כל שניה גם אין לי מושג על מה אתה מדבראפשר להוריד מהאתר של מיקרוסופט בחינם קובץ של איזה 100 מגה שהופך לך את הוינדוס לעבריתתריץ חיפוש באתר של מיקרוסופט או פה באתר על דיונים קודמים בדיוק באותו נושאעריכה - הסתכלתי עכשיו על הודעות קודמות שלך ואין הודעה אחת שלך בלי עשק סימני קריאה לפחותקשה לדבר כמו בן אדם?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר HOLY-תודה על המידע אבל חיפשתי רבות ולא מצאתי, אז תסלח לי על שאני מטריח אותך אבל אולי תוכל להביא לי לינק ישיר? בבקשה?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים כנס לאתר של מיקרושיטwww.microsoft.comבפינה ימין למעלה יש לךall productsdownloadsתבחר שם win xpותחפש language
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר עדיין אני לא מוצא, הייתי מוותר וממשיך מחר פשוט אני חייב את זה למחר בבוקר אז שוב סליחה על הטירחה אבל כשאני נכנס לDOWNLOADS זה מה שהוא פותח, יש בצד חלון שפות אבל הוא לוקח אותי לדף המקביל בעברית, ולא למה שאני מחפש :-\
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר משום מה אני לא מוצא את זה :-[ הנה סקרין שוט של תוצאות החיפוש, ושוב תודה על הטירחה
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים זה הראשון!בעמוד הקודם מישהו כבר רשם לך פעמיים את הלינקhttp://download.microsoft.com/download/9/8/5/9855c3ec-35aa-46ad-9832-ab2c6e9387b1/xpesp1_lang_heb.exe
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר תודה רבה לשניכם שעזרתם לי (למרות חוסר הקליטה המשווע שלי ;D ) ANI WAY לא התכוונתי לSP1 ובגלל לא התיחחסתי להודעת של יאיר ANYWAY, THNX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.