פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים כמה CDרומים יש לך במארז?אני מנייח שאחדלשמה שלא תשים אותו שמה ?על הסידי שלך ?או על ריצפת הכלוב של הסידי ?עם מאורר מהרע ?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר טוב בקשר לשים אותו על הCD, הוא חם אז זה לא פתרון בשבילי על רצפת הכלוב, לא קיימת זה ה 3D ARURA זה נכנס על תושבת כזאת וננעל זה בלי רצפה צילמתי ת'מארז שתראו
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים הסידי לא חם כפרההוא בקושי עובדאממאתה יכול להוריד את הסידי כמה קומות ואז לשים עליו ממש את הדיסקים ?ומקדימה שלהם פשוט לשים מאורר זה הכול חשבת לקמבן כלוב ממארז אחד ולשים אותו איפה שהאזור של הסידירומים?כי זה ניראה לי מזה פיתרון קטלני אבל בוא לפני שאנחנו מתחילים לעשות היתעללויות המארז שלך נחשוב מה בדיוק בטמפרטורות של הדיסקים ?שוב , לא נתת ניתור טמפרטורה של השתיים החמים כך שלא יודע אם שווה לך ביכלל לקנות אם זה 40 45 זה לא רציני גם 50 זה בסדראבל אתה לא מגיע ל50 אני בטוח
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר של החיצוני אין לי מושג איך למדוד טמפרטורההוא חדש ולקחתי מחבר שלי את ההתקן החיצוני שלו זה של חברה בשם INSIXT דגם 3.5 HDD CADDYאין לי בעיה לעשות איזה משהו שיפתור לי את המקום הזהאני לא רואה דרך להלביש אותו במארזומבחינתי להניח אותו על הCD לא אופציה , כבר הלכו לי בעבר 3 HDD הספיק לי
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים תראה אצלי במחשב הם יושבים אחרתץ הם יושבים על שתי לוחות כאלה בכול לוח יש מדפים קטנטנים כאלה אתה פשוט שם את הדיסק כמו מגירה ואז סוגר עם ברגים מהצדדים למה שלא תביא לך שתים כאלה ותשים אותם איפה שהמקום של הכונני תקליטורים למעלה שמה ?<באחד כזה יש מקום ל7 דיסקים אבל אתה יכול לשים בו 3 וברווח בניים לשים 120 מילימטריניב תוצאה טובה ביותר אני בטוח הנה תראה את המחשב אצליהקיר הזה שבצד למטה שתים כאלה אני מתכוון [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר סורי לא כל כך הבנתי מההסבר שלךומהתמונה חשוכה לגמריי, תעלה אולי אחת אחרת תודהאגב איך אתה מעלה את התמונה ככה, במקום שתתפוס מקום גדול כמו אצלי ?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים בהודעה שאתה ראושם יש אפרויות נוספות למטה בצד אתה לוחץ עלייה ואז אתה עושה עייון ואתה שם תתמונה אישור וזה מעלה לך אותה ככה ברגע שאתה לוחץ עלייה היא גדלהה תראה את הדיסקק אצלייי על מה הוא יושב ?אתה רואה?על שתי קירות כאלהההקירות השחורים האלהה בצדדים של הדיסקקק...לאלה התכוונתי
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר אהההאבל כבר הסברתי לךזה לא בנוי ככה ב3D ARURAזה לא ייכנס מבחינת מקוםhttp://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2130
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים איפה שהפלסטיקים הלבנים האלה שמהה אין שמה חלל ריק ?מה יש שמה ?ולמה לא יכנס ?אם אתה שם אותו לאורךךמה זה כזה צר ?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר אחד זה ה1.44 מעליו אין כלום ויש 3 פנויים בעליונים אני אנסה שוב לפתוח ולראות אם אפשר להבריג שם את הHDDלמרות שלא נראה לי שזה אפשרי
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים אתה לא תוכל להבריק שמה את הדיסקזה רחב מדיי בישבילואבל אם תשים שתי קירות כאלה כמו אצלי אתה תוכל להבריק את תחתית הקירות האלה למארז לריצפה שמהואז לדחוף שמה את הדיסקים כאילו בימקום הקירות הקיימיםאתה עושה עוד שתי קירות ושמה אתה מבריד את הדיסקים האחרים
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר סיבכת אותיאיך עשית עוד שתי קירות ? נגיד מתחת ל1.44 במקום שיש שם לעשות קיר
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים תראהאם אתה מסתכל על המארז מאחורה על התחת תחשוב שאים כלום חוץ מהפנאל והאזור המדוברהדיסקים האדומים זה הדסקים שכבר יש לךך שמה למטהתראה איפה שרשום קיר המארז שלך זה בעצם הקיר ההוא שאנחנו רואים בתמונה שהעלת עם הקליפסים הלבניםאז בתוך הקיר הזה בתוך הכוח הזה מה שאתה עושה זה שם שתי קירות כמו אלה שתומכים את הדסקים שאתה רוצה לשים שהם בצבע תורקיזואז מה שנוצר זה שאת המקום שהוא אמור להיות לסידירומים אתה שם בו דיסקים קשיחיםהוא כמובן לא מתאים אז ביכלל זה אמרתי לך לנסות לארגן שתי קירות כאלה שאתה מחבר את הדסקים בחוץ לקירותואז מה שנוצר לך זה מלבן כזה שכולו דסקים קשיחים ותומכים אותו שתי קירות ממארז אחד בכול צדאם תשים 4 ברגים בכול דיסק זה יהפוך לגוש מרובע קשיח וקשה כך שהוא לא יתדנדאותו אתה מקבע לריצפה של הכוח ההוא שמה וזהו הבנת ?[br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 12:55:51מאחר ושתי הקירות שאמורים לתמוך בסידירומים שאמורים להיות שמה רחבים מדימה שאתה עושה זה שתי קירות אחרים בתוך שתי הקירות שכבר קיימיםיש שמה כוך כזה זה אחלה מקום לשים בו דסקים קשיחיםם אתה מארגך שתי קירות שיתאימו לרוחב של הדיסקים הקשיחים שלך שותל אותם שמה שהמחרק בנייהם הוא רוחב של דיסק קשיח וזהו אפילו מאחוריים אתה יכול לשים מאורר [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר הבנתי כן אני אנסהאם אני אלך על זה אני אשים נראה לי קירור עליוhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1149&products_id=15366ועוד שאלה אם אני הולך על הפתרון הזהאני יכול לשים אחד כזה מעל ואחד כזה מתחת לHDD זה יהיה אפקטיבי?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים אני רוצה להבין משהו בסיסי יותר.איך נגררתם לדיון על קירור תוך מארזי ?הבחור ביקש מגירה חיצונית מאוררת לא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.