עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

הוספת זיכרון.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב

לפי מה שאני שמתי לב דרך תוכנת ה EVEREST הלוח תואםSDRAM DDR2 533 אבל כאשר הסתכלתי ב CL היה רשום 2.5

איזה סוג זיכרון מקסימלי אני יכול להתקין במחשב.

תודה רבה

ירון.

עריכה:

בדף המצורף רשום את פרטי הזכרון הנוכחי , לפי דעתי אולי עדיף להוציאו לשים DDR2 533 SDRAM 1 GIGA במקומו , מה דעתכם האם השיפור יהיה ניכר .

מדובר על פנטיום 4 3200 .

[attachment deleted by admin]

פורסם

כמה GB זיכרון כבר יש לך שמותקן? ובאיזה מהירות..

כי אם יש לך למשל 400Mhz ותתקין זיכרון במהירות 533, הזיכרון החדש שתתקין יפעל במהירות האיטית יותר כלומר 400Mhz.

תבדוק באברסט, או שתוריד את התוכנה CPU-Z ותתן לנו סקרינשוט מתויות ה-Memory וה-SPD.

להורדת CPU-Z.. קישור ישיר: http://www.cpuid.com/download/cpuz_147.zip

פורסם

לפי התמונה, הלוח שלך תומך גם ב DDR1 וגם ב DDR2. דגם מדוייק של הלוח יעזור להבהיר את הנושא.

בנוסף, הזיכרון הנוכחי שלך ה CL הוא 2.5, מה שמעיד על כך שהוא כנראה DDR1. שוב, גם כאן רצוי לתת מידע מפורט לגבי הזיכרון המותקן כדי לוודא. כמו שנאמר - תשמש ב CPU-Z ותצרף צילומי מסך מתאימים.

בכל מקרה, זיכרון DDR1 לא יעבוד יחד עם זיכרון DDR2 בשום מקרה, אז אין טעם לקנות עוד זיכרון בלי לוודא איזה זיכרון מותקן כרגע, וכמה סלוטים פנויים יש.

אני מניח שיש לך איזה לוח מעבר (אולי של ASROCK), בעל 2 סלוטים לזיכרון DDR1 ו 2 סלוטים לזיכרון DDR2.

פורסם
  • מחבר

האם אני יכול לשים DDR2 667 MHZ 2G על סלוט שיעול לקבל עד מהירות 533 MHZ , ואין לי בעיה שהוא ינצל רק 533 ...זה פשוט אותו מחיר וזה בשביל ראייה עתידית.

בתמונה המצורפת רשום נתוני הזכרונות האפשריים ללוח אם.

תודה

פורסם

כן בהחלט

כל עוד זה מאותו סוג למשל DDR DDR2 DDR3

פורסם
  • מחבר

האם השיפור יהיה ניכר בביצועי המחשב בעבודה שוטפת? בין הקיים למה שציינתי.

פורסם

לפי מה שנראה ב-Everest כמות הזיכרון שיש לך היא 512MB - אז אם תקנה 2GB של DDR2 667MHZ או 533MHZ אז השיפור יהיה גדול..

כמובן שהלוח שלך תומך במקסימום 533 לפי מה שרשום בתוכנה, אז תקנה מה שיותר משתלם לך- בכל מקרה הזכרונות יפעלו ב533.

כפי ש-smalul אמר, עדיף שתתן לנו דגם של הלוח שלך כדי שנהיה בטוחים לגבי אמינות המידע שב-Everest, שלא תקנה ואחרי זה תגלה שהוא בכלל לא מתאים לDDR2. את דגם הלוח אתה יכול לגלות באמצעות אברסט ב-Motherboard (לוח-אם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.