עבור לתוכן

זקוק לפענוח דו"ח speedfan האם יש סיבה להיכנס לפניקה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי שה MX2 זה משחה תרמית כשחיפשת את זה.

עכשיו נשאר בין לבחור האם להחליף מאוורר או רק לרענן משחה תרמית אני מניח שאני אלך על מה שיניב את התוצאות הטובות ביותר לטווח הרחוק.

100 ש"ח זה לא סכום בשמיים בכלל אם בסופו של יום התוצאה תהיה טובה יותר.

השאלה היא עד כמה מאוורר חדש (אם בכלל) יותר יעיל לטווח הקרוב והרחוק מרענון המשחה,

שהרי ברור שהתקנת מאוורר תכלול ניקוי ורענון משחה תרמית השאלה היא אם יש לו ערך מוסף או שלא ממש.

פורסם

אני לא יודע איזה קירור יש לך, כך שאני לא יודע אם הוא (AC Freezer 7 Pro) יתן טמפ' טובה יותר ממה שיש לך.

מה שכן, זה לא יתן לך טווח ארוך יותר כי בסופו של דבר אחרי שנתיים גם הוא יצטרך נקיון וריענון משחה.

פורסם
  • מחבר

הקרור שיש לי הוא הקרור הדיפולטי שבא עם לוח האם של אינטל וכן אני יודע שגם לזה בסוף אני אצתרך לבצע רענון עם משחה תרמית ושאני רק דוחה את הקץ בכל מקרה הפור עוד לא נפל לכאן או לכאן ואני פתוח להצעות

פורסם

נכון כי אין פור.. אתה תקבל את אותו דבר פחות או יותר אם תעשה ניקוי קירור וריענון משחה או שתקנה קירור חדש.

ההבדל היחידי הוא אינו בטמפרטורה (יהיה הבדל אבל לא רציני) אלא בכסף שאתה תחסוך אם תלך על הניקוי קירור.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא לא רק לגבי טמ"פ גם לגבי כמות רעש, המאוורר הנוכחי רועש מאוד והוא לא מאובק במיוחד ואין שום חוט במפריע לו,

נכון שאם ה CPU יהיה קר יותר הוא ירעיש פחות כי הוא יעבוד פחות אבל אני מניח שביחס כמות רעש המאוורר החדש יהיה יעיל יותר או שמה אני חי בעולם קטן של אשליות.

או במילים אחרות המטרה שלי היא טמ"פ CPU נורמלית וכמות רעש קטנה ככל האפשר.

פורסם

טוב אם אתה מתעקש כ"כ לבזבז קצת כסף.. אני ממליץ על ה-Alpine 7 Pro של Arctic Cooling. הקירור הזה חרישי ואתה לא תשמע אותו מגיע.. והוא מקרר לא רע בכלל. מחירו 50 ש"ח בנעה מחשבים.. והנה! חסכת לעצמך קצת עבודה, בסה"כ לנקות את המשחה הישנה ולהתקין את הקירור החדש. תתחדש :D :D :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים