עבור לתוכן

שאלה

Featured Replies

פורסם

התקנתי לינוקס , לא מצא חן בעיני ולא הסתדרתי אז הלכתי ל pration magic ועשיתי delete על החלק של לינוקס ועשיתי restart וכשנכנסתי לwindows ראיתי שלא השתנה כלום ושעדיין 3 הג'יגה שהשארתי לא זזו ויש לי בהארדיסק רק 35 ג'יגה במקום 38

איך מסדרים את זה?

וגם איך אני עושה שאני לא אראה את לינוקס בהתחלה?

פורסם

כנס שוב ל-PartitionMagic, ותגדיל את המחיצה של ה-35GB...!

כשמחקת את המחיצה של הלינוקס, זה פשוט השאיר FREE SPACE, זה לא העביר אותו אוטומטית למחיצה של ה-35GB..

פורסם
  • מחבר

כבר הגדלתי את זה לפני . וזה עדיין לא עבד (וכבר עשיתי restart) .

לא כל כך הבנתי מה לעושת עם לינוקס אם תוכל להסביר יותר לעי=ומק כי אני די מתחיל בתחום הזה

פורסם

לא כל כך הבנתי מה לעושת עם לינוקס אם תוכל להסביר יותר לעי=ומק כי אני די מתחיל בתחום הזה

אם אתה משתמש מתחיל

למה אתה מתחיל לשחק עם פרטישנס והתקנת מערכות הפעלה נוספות שאין לך מושג בזה?

לא שאכפת לי מה אתה עושה, פשוט נקודה למחשבה ::)

פורסם

אם אתה משתמש מתחיל

למה אתה מתחיל לשחק עם פרטישנס והתקנת מערכות הפעלה נוספות שאין לך מושג בזה?

לא שאכפת לי מה אתה עושה, פשוט נקודה למחשבה ::)

זאת ממש לא נקודה למחשבה

אם הוא לא ינסה בעצמו ותמיד יש סיכוי שהוא יצליח או שהוא יכשל , הוא לא יוכל ללמוד כלום. דברים כאלה אתה לא לומד מקריאה בעיתון או בספר וחייבים להתנסות בזה כדי לדעת להפעיל ולתחזק מחשב.

גם אני בפעמים הראשונות גרמתי בעיקר נזק למערכת ההפעלה שהיתה לי (חלונות 95 אז) ונאלצתי להזעיק חבר שהבין בדברים האלה. היום אני יודע הרבה דברים בגלל שניסיתי ולמדתי בעצמי.

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל בלינוקס כי זה פעם ראשונה שאני מתקין את זה!

לא ב parion magic ובשאר בזה אני יותר מנוסה

פורסם

אחרי שאתחלת את המחשב לאחר השינויים שעשית בPM, האם התוכנה מראה לך ש3Gb נוספו למחיצה או שהם עדיין free space או שהם עדיין קיימים בתור מחיצת הלינוקס...

פורסם
  • מחבר

אחרי שעשיתי restart נשאר לי אפור כזה . שלא זז ועשיתי delete ללינוקס אז איך זה יכול להיות , אולי זה קשור לכך ש e: is ntfs ?

פורסם

אפור זה free space...

תגרור את המחיצה שאתה רוצה להגדיל למקום הפנוי הזה! המחשב לא "יחליט להשתמש בו" לבד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים