פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מה אתם אומרים על המארז? יש למה כמה דגמים ? או דגם אחד ? כי פשוט אני לא רוצה לקבל בטעות דגם אחר של המארז כי אני קונה מי חנות פרטית ??מה אומרים?
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים דגמים שונים? אני לא חושב יש Uber Chakra ויש Chakra...תבדוק שאתה מקבל Uber Chakra....בכל מקרה מארז מאוד מומלץ!!
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר יש כאלו שאומרים לי לקחת תThermaltake VH8000BWS Armor+ MX ?מה עדיף בדיוק ?
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים אני חושב שבפורום מארזים יכולים לעזור לך יותר כי אני למשל לא מכיר הרבה מארזים. אני יכול לבדוק את המפרטים שלהם ולהשוות ביחס למחירים.. אבל נניח שאמרתי לך מי מהם טוב יותר, זה לא יעזור לך כי אולי יש באותו תקציב משהו טוב יותר. אז עדיף שתפנה לכאלו שקראו הרבה מפרטים של מארזים או התנסו עם הרבה מארזים.. ובקיצור, פורום "ספקים ומארזים". תבקש ממנהל הפורום שיעביר את הדיון שלך.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אני חושב שבפורום מארזים יכולים לעזור לך יותר כי אני למשל לא מכיר הרבה מארזים. אני יכול לבדוק את המפרטים שלהם ולהשוות ביחס למחירים.. אבל נניח שאמרתי לך מי מהם טוב יותר, זה לא יעזור לך כי אולי יש באותו תקציב משהו טוב יותר. אז עדיף שתפנה לכאלו שקראו הרבה מפרטים של מארזים או התנסו עם הרבה מארזים.. ובקיצור, פורום "ספקים ומארזים". תבקש ממנהל הפורום שיעביר את הדיון שלך. טוב תודה אחי
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מה אתם אומרים על המארז? יש למה כמה דגמים ? או דגם אחד ? כי פשוט אני לא רוצה לקבל בטעות דגם אחר של המארז כי אני קונה מי חנות פרטית ??מה אומרים?תיאורטית יש את דגם ה5000 ללא המאוורר, אני לא ראיתי שיש אותו בארץ. מארז נחמד מאוד, מקרר היטב, צובר אבק יחסית.שים לב שיש קירורי מעבד ובמיוחד כרטיסי מסך מסויימים שלא נכנסים בגלל שמאוורר הדופן מגביל אותם (לי אישית הדלת משופצרתולא סגורה על המסילות בגלל הACCELERO S1 אבל הBIG TORNADO דווקא כן נכנס).אם יש לך עוד שאלות על המארז הזה אתה מוזמן לשאול (עיין מפרט בצד).
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר שמעו אני בסוף חושב ללכת על הThermaltake Armor Plus MX Black + Window מה אתם אומרים ?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים שתלוי מה התקציב (שאותו צריך להוסיף לכותרת) ותלוי מה הדרישות ומה החומרה שהולכת לשבת בפנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.