עבור לתוכן

GA-MA78G-DS3H vs GA-MA78GM-S2H

Featured Replies

פורסם

שהלוח יותר קטן בגודל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בלוח הקטן יש 2 חיבורי FireWire לאומת 3 בגדול. אבל מה המשמעות של eSATAII N/A בגדול, לאומת eSATAII 1 בקטן?

פורסם

NA כלומר Not Available הערך של אותו מידע אינו קיים... אבל לפי מה שראיתי בדף של הלוח הספציפי, אין לו eSata.

אולי תגיד לנו איזה סוקט של מעבד אתה צריך ואילו פיצ'רים נוספים מעניינים אותך ונצמצם לך את האפשרויות ללוחות שיכולים לעניין אותך..

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא AMD Athlon 64 X2 4850e

הלוח DS3H עושה בעיות בזמן כיבוי והדלקה ולכן מחליפיפ אותו ב S2H

ונראה לי שאין הבדל גדול בינהם

פורסם

ל GA-MA78G-DS3H יש כרטיס קול טיפה יותר טוב, וכל הקבלים שלו מוצקים. אני לא הייתי מחליף בינהם אחד באחד, כי הדגם השני כנראה יותר זול. אם תקבל פיצוי כלשהו עבור ההחלפה (החזר כספי, מתנה), אז ההחלפה אותי תהיה שווה (מבחינת ביצועים סביר להניח שלא תרגיש בהבדל).

פורסם
  • מחבר

ההבדל בינהם הוא רק של 10 שקלים. הם בסוף השיגו את ה DS3H , נקוה שהפעם לא יהיו בעיות.

בכל אופן תודה לכולם.

פורסם
  • מחבר

מוזר מה שקורה כאן עם חנות המחשבים.

הם הוציאו מחשב למרות שראו שיש לו בעיה. מיד כשגיליתי זאת החזרתי אותו לתיקון. היום בבוקר אמרו שישימו את DS3H. עכשיו התקשרו ואמרו ששמו את S2H.

מה אני אמור לעשות במצב כזה?

הם שואלים איזה לוח אני רוצה. אין לא יודע מה בדיוק להגיד, אבל כשאני שואל לגבי העלויות, הם אומרים שהעלויות רשומות באתר.

האם כדי לשנמך/ לשדרג? האם העלויות אמורות להיות עלי?

המחשב הוא לשימוש כללי של הורי, כך שמבחינת ביצועים לא תהייה בעיה, אבל הייתי מעוניין באיבזור איכותי.

פורסם

תדרוש את אותו לוח.

פורסם
  • מחבר

הם טוענים שיש חוסר תאימות במערכת, ושהם כבר החליפו לוח וזה לא עזר.

המפרט:

מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e

לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H

כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB

זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX

צורב LG GSA-GH20N X20 DVD

מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W

מה שיכול לעשות בעיות זה המעבד או הזכרון

מה לעשות?

פורסם

אין שום בעיית תאימות.. אולי גרסת הביוס היא פחות מF4 ואז יהיו בעיות עם המעבד.

חוץ מזה.. בעיה שלהם אתה לא צריך להבין מה הבעיה הם אחראים על תיקון הבעיה.

פורסם
  • מחבר

הוא באמת אמר לי שחסר עידכון לביוס.

אני קצת מציק, אבל מה להגיד כשהם יגידו לי שהם לא מסוגלים לפתור את הבעיה שיש לדגם הזה של הלוח?

דרך אגב, החנות הורידה את המעבד e4850 מרשימת המעבדים שהם מציעים להרכבת מפרט.

פורסם

כפי שאמרתי בשביל שתהיה תאימות מלאה עם המעבד הספציפי הזה דרושה גרסת ביוס F4 ומעלה.

אם הגרסה היא F3 ומטה- אין מה להיות מופתעים שיש בעיות.. תגיד להם שיעדכנו לF4 או כל גרסה חדשה יותר מF4 והבעיה תיפתר.

ואם הבעיה לא נפתרת, אז אין שום בעיית תאימות.. הם אולי לא הגידרו משהו נכון בביוס / התקינו נכון אחד מהחלקים. הבעיה היא שהם מתקנים לך את זה, אז אתה לא יכול להגיד לי מה הבעיה בפועל. כי תאימות זו השערה לאבחנה, זה לא תסמין.. השאלה היא מהיא הבעיה בפועל- מהם התסמינים- ואם תדע את זה תוכל לפנות לפורום תמיכה טכנית ויפתרו לך את העניין תוך 15דק'.

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו חשבתי שהבעיה היא באמת בלוח, כי החנות skypc נחשבת רצינית, או לפחות מעסיקה אנשים שמבינים משהו במחשבים. אבל לפי מה שאתה אומר זה נראה שהבעיה היא באמת שלהם, והם מנסים פשוט להקל על עצמם עם לוח אחר.

כשהמחשב היה אצלי, ראיתי (והם גם ראו ובכל זאת שיחררו את המחשב), שלפעמים המחשב לא נכבה עד הסוך בכיבוי, לפעמים לא עולה מחדש בהפעלה מחדש, ולפעמים לא נדלק בהפעלה רגילה. מה שמוזר זה שלפעמים הכל עובד חלק.

אתה חושב שהאינפורמציה הזאת תספיק לפורום התמיכה של האתר, או שלבקש עוד אינפורמציה מהחנות כדי שהחברה יוכלו לעזור להם לפתור את הבעיה (;

עריכה.

דיברתי איתם עכשיו, הם אומרים שעשו הכל ופשוט אין תאימות. שני לוחות שנבדקו ולא עבדו יוחזרו לספק. הם טוענים שהרכיבו כמו שצריך, עידכנו ביוס, החליפו זיכרונות, החליפו למעבד מסידרה אחרת, אבל העסק לא עובד.

פורסם

אני במקומך הייתי נותן להם עוד כמה ימים, לוקח את המחשב.. בא הבייתה נכנס לפורום תמיכה טכנית ונותן אבחון מקיף של הבעיות שאתה מזהה. ישאלו אותך שם שאלות בהתאם ויעזרו לך כמה שצריך בשביל לזהות מהיכן מגיעה הבעיה. יתכן שספק הכח שלך תקול או אינו חזק מספיק בשביל המערכת ויתכנו עוד הרבה סצנות אחרות.

אז כמו שאמרתי, תן להם צ'אנס של עוד כמה ימים הם יגידו לך שעכשיו הם סידרו את זה- תבוא לפורום ויפתרו לך את הבעיה. ואם יזהו שיש משהו תקול אז יגידו לך שתפנה לחנות המחשבים ויגידו לך בידיוק מה לומר להם- או דרך כלשהי להוכיח להם שאותו רכיב פגום על מנת לחסוך את הזמן שהם יבדקו את המערכת או לחסוך את זה שהם יחזירו לך את המחשב וסתם ימציאו שהם פתרו את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים