פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים יש במחשב שלי כרגע כרטיס קול 2.1 מובנה בלוח אם ורק 2 מתוך ה-3 עובדים.פירקתי ממחשב אחר כרטיס קול של חברת CREATIVE עם 5 חיבורים.השאלה שלי איך אני מחבר אותו.. הנה תמונה של החיבור שלו:http://www.siz.co.il/up.php?i=m5zngztnmvym.jpgתודה לעוזרים
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים תכבה את המחשב , תנתק מהחשמל תפתח את המארז (רק את הדלת הראשית ) ותרכיב את הכרטיס בסלוט PCI פנוי אם אתה לא יודע מה זה סלוט PCI , אז כדאי שתבקש מחבר שירכיב לך , ועל הדרך ילמד אותך , דבר או שתיים . בהצלחה
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר אני יודע מה זה סלוט PCI. זה החלק הלבן הארוך הזה שעליו יושב כרטיס מסך, כרטיס רשת חיצוני למי שיש ועוד. יש לי 5 כאלה.הבעיה היא שהכרטיס קול הזה לא נכנס לי טוב כל כך.. כאילו הוא לא מתאים.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים הוא צריך להיכנס כמו כפפה , אם הוא לא מתאים , כנראה ניסית להכניס אותו לסלוט שאינו PCI או בצורה לא נכונה
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר הצלחתי לחבר וביטלתי את הכרטיס המובנה.הבעיה היא שאין לי את הדרייבר.שם הכרטיס: Creative SB Live! 5.1 Digital SB0220 מערכת הפעלה: Windows XP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.