עבור לתוכן

המשטח עליו מונח המחשב הנייד

Featured Replies

פורסם

שלום, אע"פ שאולי זה לא רלוונטי לשאלה, אציין שאני מחזיק בLenovo T61...

על מנת שלא יצטבר אבק בסינקים של המחשב, אני דואג לנקות את שולחן העבודה שלי מדי שבוע. אמנם, קורה הרבה שאני נאלץ לעבוד עם המחשב על שולחנות אחרים, שמטבע הדברים לא אני אחראי על נקיונם...

עד עכשיו מה שעשיתי כשעבדתי על שולחנות אחרים הוא פשוט לפתוח את תיק המעטפת שלי, ולהניח את המחשב על חציו (תיק מסוג crumpler gimp), אך חבר העיר לי בשם טכנאי מחשבים שזה "חונק" את המאווררים שלו או משהו בסגנון.. האם יש בסיס לדבר? לכאורה נראה שהמחשב פולט אוויר דווקא מהסינקים, זה נראה מאוד לא תועלתני שהמחשב יפלוט\ישאב אוויר מלמטה, מהרווח הצר שבין המחשב לשולחן..

תודה...

פורסם

אני לא זוכר את הדגם הספיצפי שלך, אבל בחלק גדול מהמחשבים של לנובו, המחשב הוא משופע כאשר שמים אותו על השולחן. כך נוצר מרווח של אוויר בין המחשב לשולחן וזה עוזר לקירור שלו.

אם אתה משאיר אותו בתוך התיק יכול להיות שאתה מאבד את יכולת הקירור הזאת, אבל אם המאווררים שלך מוציאים אוויר מהצדדים ואין לך שיפוע, אז זה ממש לא משנה. המחשב יעבוד יופי. זה אותו הדבר כמו לשים אותו על מפה של שולחן. אתה רק צריך לוודא שאתה לא חוסם את פתחי הכניסה והיציאה של האויר. וגם ב T61 בגלל הגודל שלו אין בעיה של חימום יתר.

פורסם
  • מחבר

תודה..

T61 8898-6cg

יש אפשרות לדעת לפי הדגם איפה נמצאים המאווררים או פתחי הכניסה והיציאה של האוויר?

פורסם
  • מחבר

Up

האם לT61 8898-6cg יש פתחי כניסה/יציאה של אוויר למטה?

אני רואה אצלי כמה פתחים, אבל לא הצלחתי לפענח למה הם מיועדים...

פורסם

Up

האם לT61 8898-6cg יש פתחי כניסה/יציאה של אוויר למטה?

אני רואה אצלי כמה פתחים, אבל לא הצלחתי לפענח למה הם מיועדים...

\

שים את היד

איפה שיוצא אוויר פשוט תרגיש שיוצא אוויר

ואיפה שיש מאוור שמכניס אוויר אתה אמור איך שהו לראות אותו

לדוגמא אצלי ג'יגהבייט W566N יש מאוורר למטה

פורסם

פתחי כניסת האוויר בתחתית המחשב ופתחי היציאה בצד שמאל ומאחורה.

לדעתי אתה סתם דואג יותר מידי. המחשבים שלי עבדו על עשרות שולחנות ומשתחים שונים, כאלה נקיים יותר ופחות ולא נתקלתי בבעיה מיוחדת של הצטברות אבק בסינקים. ואם כן - לוקחים ספריי אוויר דחוס ומנקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים