עבור לתוכן

4850 מסובך לתפעול?

Featured Replies

פורסם

^או!

מישהו שבניגוד לרבים יש לו נסיון בדבר!

בכל אופן כן, לי באופן אישי כרגע יוצא לראות את יכולות ה OC הפנומנליות של NVIDIA

פורסם

הניסיון שלך מבוסס על כרטיסים ישנים יותר של 2 החברות :nixweiss:

ה HD4000 יכולים להגיע ל OC לא רע בכלל, אין כרטיסים של ATI שמגיעים עם OC רציני כי AMD לא מרשה ליצרנים לבצע OC (הם הולכים לשנות את זה בקרוב). אין בעיה לעשות OC רציני ל SONIC ובהרבה ביקורות עשו את זה. ההשפעה בביצועים ב 2 החברות לא מדהימה אבל עדין מספיקה בשביל לתת ל HD4000 יתרון.

להרבה אנשים בפורום הזה יש אהבה מוזרה ל NVIDIA ולא מוכנים לשמוע על כרטיס של ATI (מאוד מיושן אבל ככה זה). ולפני שאתם אומרים שאני פאנבוי כדאי לדעת שהכרטיס היחיד שיש לי של ATI הוא ה RAGE והוא בכלל לא שלי (כשקניתי כרטיסים ATI תמיד היה או יקר מידי או חלש מידי).

פורסם

^או!

מישהו שבניגוד לרבים יש לו נסיון בדבר!

בכל אופן כן, לי באופן אישי כרגע יוצא לראות את יכולות ה OC הפנומנליות של NVIDIA

מה שתגיד אחי... ;D

פורסם

תאמינו לי, הנסיון שלו עם כרטיס חדש, מאוד

פורסם

אוקיי, אני לא יודע איך אתם מגיעים למסקנות שלכם, אני לא פאנבוי של אף חברה, עובדה שיש לי את 2 הכרטיסים בבית.. ה4850 יושב עם AC S1 וה9800GTX+ עם קירור סטוק

שניהם מתפקדים נפלא, שניהם כרטיסים מעולים, ה9800GTX+ מעט יותר טוב באוברקלוק ויותר קר, לעומת זאת צורך יותר חשמל...

בכל מקרה, ההבדלים מאוד מינוריים, אבל עוד פעם אני אגיד, מי שרוצה אוברקלוק שיקח את ה9800GTX+, מבחינת HD PLAYBACK לא הרגשתי הבדל כמעט, שניהם מ-ע-ו-ל-י-ם ומגיעים עם מתאם DVI לHDMI..

זה הכל...

לכו על הזול יותר... במקרה הזה, ב9800GTX+ של טווינטק עם קירור משופר של CM ואוברקלוק קטנטן נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף.. אם תמצאו 4850 עם 3 שנים אחריות ב800שקל - הוא כבר יותר משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים