עבור לתוכן

בעיה HD4850cf בCRYSIS

Featured Replies

פורסם

JUST FOR THE RECORD :

CRYSIS רץ לי טוב יותר ב VISTA 64 ב DX10 מאשר על XP ב DX9. (בשניהם הכוונה היא על HIGH ב 1280X1024).

לגבי הבדל במראה - קשה לי להגיד בוודאות אבל התחושה שלי היא שב DX10 לצללים יש יותר חדות ועומק..

ועוד דבר שהוא לא תחושה אלא וודאי (וזה נכון גם לגבי LOST PLANET ב DX10) כשיש פיצוצים והרבה אקשן ובאלגן שום דבר לא מקרטע - זה ממשיך לזוז כמעט באותו קצב ועושה רושם שזה לא מפריע כל כך לכרטיס התוספת אפקטים שנפלה עליו במכה אחת.. (מצד שני - אולי זה בגלל ה 64BIT ? לא יודע..)

פורסם

DX10 = V HIGH (וגם זה לא הכי נכון)

ככה שאתה משחק בDX9... גם בויסטה...

פורסם

לא בדיוק נכון.

גם HIGH רץ על ה DX10. גם אני חשבתי שמה שרשמת נכון, אבל כדי להריץ את CRYSIS ב DX9 בויסטה צריך לכתוב בשורת ההפעלה תוספת של DX9- בסוף.

עליתי על זה כאשר ניסיתי לבדוק עם הבאג של המשחק הזה עם הנקודות המוזרות האלה על טסטורות קורה גם במצב DX9. חפשתי ברשת וראיתי שכשרושמים את ה DX9- המשחק עולה כ DX9 ואכן, כאשר מעלים אותו ב DX9 הבאג הזה לא קורה..

פורסם

בסדר.. אבל עדיין לא אמור להיות הבדל ויזואלי...

ככה שבמילים אחרות - זה אותו דבר...

פורסם

כן, אני מסכים שההבדל לא מורגש/אולי לא קיים, אבל זה באשמת מפתחי המשחקים עצמם.

אבל עזוב אותך מהבדל ויזואלי לרגע, אחד הייתרונות של DX10 ,לפחות בתאורייה, היה לשפר את הביצועים והזרימה של הגרפיקה אפילו על הגדרות זהות ל DX9 ופה כבר ממש מעצבן שהמצב בשטח ברוב המשחקים הוא הפוך לגמרי. המפתחים לא הצליחו ליישם כלום מה DX10 נכון להיום ועצוב לי שזה גם כנראה לא ייקרה.

לגבי הבדל ויזואלי בין HIGH ל VERY HIGH - לפי דעתי יש הבדל לא קטן. ואתם מוזמנים להכנס לכאן ולראות אותו בעצמכם :

http://www.vimeo.com/1323064?pg=embed&sec=1323064

ומי שעדיין טוען שלפי דעתו אין הבדל , אז אני מניח שזה עניין של חדות עין ותשומת לב לפרטים ואין טעם להמשיך להתווכח על זה..

*וסתם נ.ב = מישהו יכול לתת לי טיפ איך אפשר לשמור FRAME מ CRYSIS ב VISTA ? כי היה לי XP עד לא מזמן ושם פשוט היה אפשר להשתמש בחברנו משכבר הימים - הלא הוא PRINT SCREEN - וב VISTA זה לא עובד יותר..

פורסם

בין HIGH לVHIGי יש הבדל, לא אמרתי שלא.

אבל אפשר להריץ VHIGH בXP ולא יהיה הבדל בכלל בין XP+VHIGH לויסטה+VHIGH.

ויש השוואות שמראות את זה...

נ.ב

נ.ב

אני רואה שגם התרד הזה יגיע לויכוח של קריסיס +DX.

אז בוא ל אנגיע לזה... יש מלא תרדים בפורום על זה..

אני רואה שזה לא עוזר חח

פורסם

יש הבדל בין HIGH ל-VERY HIGH, הוא מורגש בעיקר בקרני השמש שחודרים בין עלי העצים.

פורסם

יש הבדל בין HIGH ל-VERY HIGH, הוא מורגש בעיקר בקרני השמש שחודרים בין עלי העצים.

כן כמו בתמונה ההיא שכל העולם ראה נכון? :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים