עבור לתוכן

מתלבט מאוד בקשר למסך 24"

Featured Replies

פורסם

אני ירון. נעים מאוד. אני מאוד מתלבט בנוגע למסך 24". אני רואה סרטים, מתכנת, משחק ורוצה לחבר PS3.

המסכים שחשבתי עליהם מאוד שונים זה מזה T240HD של SAMSUNG שיאפשר לי ממש להשתמש בו כטלויזיה או DELL 2408. השאלה היא האם ההפרש של 1000 ש"ח מוצדק ומה יותר יתאים. אם יש מסך שלא לקחתי בחשבון אני אשמח לשמוע.

אגב שמחברים קונסולה ל-HDMI האם יש סאונד או שצריך להוציא את הסאונד בכבל אופטי לרסיבר?

פורסם

ההבדל במחיר הוא בגלל ההבדל בפאנלים, של הDELL הרבה יותר איכותי. אתה יכול לראות אותו בתצוגה ולראות אם תוספת הכסף משתלמת לך.

אם לדוגמא תחבר את הקונסולה בHDMI לDELL לא תשמע מוסיקה מהסיבה הפשוטה שלDELL אין רמקולים מובנים. לDELL יש יציאת סאונד שממנה תוכל להוציא את הקול.

פורסם
  • מחבר

זה לא כזה פשוט מכיוון שכדי להוציא אות 5.1 אתה חייב עיבוד לאנאלוגי. אם מוסיפים את ה- 2 רמקולים האופצינאיליים האם ה-DELL ישמיע סאונד שמגיע מ- PS3?

והשאלה - איך איכות התמונה של הסמסונג? האם באמת זווית הצפייה מוגבלת מאוד?

פורסם

כמשתמש ב DELL 2407 [הדגם החדש] כשנה שנסע עד יעקב מ Next Top בירושלים

עקב הנחת המחיר המשמעותית שהושגה כאן [בניצוחו של אור כהן אם אינני טועה]

אני לא יכול להסתיר את שביעות רצוני מהמסך הנפלא ומהיחס המעולה שקיבלתי בחנות.

[בדקתי את המסך בחנות והרצתי תוכנית לבדיקת פיקסלים שרופים ורק אז קניתי...]

אינני מכיר ויודע את היכולות של Samsung, אך אם תבחר ב DELL "24 אני לא מאמין שתצטער...

עריכה:

בנוגע לרמקולים המובנים במסכי LCD, עזוב אותך משטויות כולם בינוניים עד עלובים.

לא יצא לי לבדוק את הרמקולים הנפרדים שאפשר לרכוש ל DELL,

אך בכל מקרה, אם באיכות סאונד גבוהה חשקה נפשך, רק מערכת 5.1 שווה את הטרחה והכסף...

* אני קניתי בזמנו מערכת 5.1 עם Sub Woofer מעץ בהספק 100W נקי ב 500 ש"ח במכרז המדינה

מיצרנית מוכרת המתמחה במערכות קול [אם תהיה מעוניין אני אבדוק בבית מה שם החברה].

המערכת מותאמת במידותיה למחשב עם איכות סאונד יוצאת מהכלל,

כך שאין צורך כיום להוציא הרבה כסף על מערכת 5.1 למחשב כדי לקבל סאונד איכותי...

עריכה שניה:

חיפשתי ומצאתי מדובר כאמור במערכת 5.1 [6 רמקולים9 של KODA 940

הקישור ב ZAP הוא: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Hometheater&DB190261=522744&orderby=price

קישור לביקורות [אף אחת מהן אינה שלי]: http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=10265

ראה תמונה מצורפת - קשה לי להאמין שהמחיר שלה היום פי 2 ממה שקניתי לפני כ 3 שנים...

אני מאמין שאם תחפש באתרי מכירות פומביות או באתרים שבהם אתה מציע מחיר כגון Get Price או תן מחיר,

תוכל למצוא אותה בסביבות המחיר שאני שילמתי - האיכות של המערכת מצויינת...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

חיים תודה על התגובה.

ברור לי שבסופו של דבר אקנה מערכת 5.1 טובה וייעודית ואז גם אקנה טלויזיה LCD 42".

כרגע אני צריך לחבר PS3 למסך מחשב כפתרון זמני ולא איכפת לי להתפשר על איכות הסאונד לעת עתה, העיקר שיש שם אפשרות כלשהיא להעביר סאונד.

אם מישהו התנסה עם T240HD אני אשמח מאוד לשמוע את דעתו.

פורסם

אתה דואג למשחקים אבל למשחקים שני המסכים יהיו בסדר.

ההבדל ביניהם יהיה בולט בזמן התכנות ובסרטים.

וזה לא רק זוויות צפייה זה בהירות גבוהה למסכי TN, ניגודיות אמיתית (לא "דינמית") נמוכה במסכי TN, עומק צבע של 6 ביטים לעומת 8.

אם התקציב מאפשר אין סיבה לקנות TN.

פורסם

גראסת T240 הרגילה יכולה להספיק היא מגיעה עם HDMI ואין לה את הinput lag של גרסאת ה-HD,

(היא נמכרת ב-1800 שקל לפי זאפ, ובמכרז כדוגמת getit אולי גם פחות מזה).

אומנם ב-HD הlag נמוך מזה של הדל אבל עדיין גבוהה.

http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=88&mo1=342&p1=3161&ma2=36&mo2=402&p2=3707&ph=12

פורסם

אתה דואג למשחקים אבל למשחקים שני המסכים יהיו בסדר.

ההבדל ביניהם יהיה בולט בזמן התכנות ובסרטים.

וזה לא רק זוויות צפייה זה בהירות גבוהה למסכי TN, ניגודיות אמיתית (לא "דינמית") נמוכה במסכי TN, עומק צבע של 6 ביטים לעומת 8.

אם התקציב מאפשר אין סיבה לקנות TN.

[מנצל"ש]

אני בדעה שלך, אבל האמת גם אותי מטריד הinput lag. קראתי בפורומים בחו"ל שהלאג מטורף ואנשים החזירו אותו לחנות ופשוט החליפו.

אני לא יודע אם לקנות או לחכות לרוויז'ין החדש...

הבנתי שזה תלוי ברגישות של המשתמש ללאג, יש כאלו שלא ישימו לב בכלל. אבל איך אני ידע? לא מכיר חנות שיש את הדל בתצוגה שם (אני גר בפ"ת, אם מישהו מכיר חנות קרובה אשמח לשמוע).

אם אני מזיז את העכבר לקצה השני של המסך, אתם רוצים להגיד שהוא יגיע בדיליי? מה המשמעות האמיתית של הלאג הזה? איך זה יתבטא?

פורסם

בפ"ת יש את NOTEBOOKCLUB שבנוסף ללפטופים של דל מוכרים גם מסכים. תתקשר ותשאל

פורסם
  • מחבר

ה-DELL זכה בהמון תשבוחות באתרים נחשבים. אני לא חושב שהלג הוא בעיה כ"כ אקוטית כי אחרת היו מציינים את זה.

הבנתי גם ששימוש ב-DVI מקצר מאוד את הלג.

אין כאן באמת את דגמי ה-HD של סאמסונג אז המחשבה על מסך שישמש גם כטלויזיה שמתחברת ישירות לכבלים (ממיר דיגיטאלי) כנראה לא ריאלית.

אני לא יודע. כנראה אחכה עוד לדגם משופר או לדגמים שמכילים חיבוריות כמו של ה- HD.

פורסם

דווקא מצצינים את הבעיה הזאת.. ואנשים מחכים לגרסה עם הקושחה החדשה שלא ברור עד כמה בכלל פותרת את הבעיה הזאת.

תבדוק ב-youtube במה מדובר.

בכל אופן בלי קשר לוויכוח TN או לא, ב-T240 כאמור יש HDMI, כך שתוכל לחבר את הPS3, ובהשקעה נוספת ולא גדולה טיונר חיצוני יהפוך את המסך לטלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל קישור לטיונר כזה? באיזה סדר גודל מחיר מדובר?

פורסם

מה ההבדל בין טיונר חיצוני לבין כ.טלוויזיה?

פרט לכך שטיונר יפעל גם כאשר המחשב כבוי...

מה עדיף מבחינת איכול תמונה?

ומה עדיף? טיונר חיצוני כלשהו או PVR150? (מבחינת איכות תמונה)?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים