עבור לתוכן

[עזרה] בנושא קירור מעבד

Featured Replies

פורסם

היום (שני) אני מזמין קירור למעבד כי אתמול הרסתי את שלי ואני רוצה לדעת כמה דברים:

*איזה קירור יתאים לי למחשב יש לי S775 INTEL

*זה מגיע עם משחה כי אני לא יודע כל כך איך לשים אותה ושמעתי שיש גם מדבקות שזה הרבה יותר פשוט (מקסימום אחי מבין בזה הוא יסדר לי הכל)

*יש לי עכשיו קירור של COOLER MASTER שהוא יושב על הלוח אם בתוך ארבע חורים שנכנס אליהם בורג אם אני יקח קירור אחר הוא ישב לי בדיוק שם או שנצתרך לעשות התאמות?

*הינה משהו שראיתי מה אתם חושבים עליו הוא יקרר לי טוב? (יש לי CORE 2 DUO E6300)

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4396 הוא שווה את הכסף?

*אם יש לכם משהו אחר להציע בוא נגיד עם חריגה של עד 100 שקל תציעו אם יש חנויות אחרות יותר אמינות תציעו אני לוקח הכל רק כמה שיותר מהר כי אני רוצה להזמין אני תקוע עם פנטיום 3 עכשיו וזה איטי רצח

תודה רבה!!

עריכה:

http://tms.co.il/product/4371

מה אתם אומרים על זה ? אני יודע שהוא אמור ליהיות אחד המשתלמים והטובים אבל אני רוצה חוות דעת ממביני עניין והוא מגיע עם מדבקה או משחה?

ועוד שאלה יש עכשיו על המעבד שלי שכבה אפורה כזאת נראה לי שזה שאריות של המשחה הקודמת אני יצתרך לגרד את זה ואם כן אז איך?

שוב תודה

פורסם

1. רוב הקירורים מגיעים עם משחה..וישנם כאלו שהיא כבר מרוחה על הבסיס..

2. כן הקירור נכנס ל4 חורים מסביב לתושבת...

3. הArctic Cooling Freezer 7 Pro יהיה הבחירה הכי טובה...קל להתקנה..מגיע עם משחה מרוחה על הבסיס..ומחיר טוב כמובן...

פורסם

^ מסכים עם מה שהוא אומר.. רק ש..

1. "הבחירה הכי טובה" זה הגדרה קצת מוגזמת לדעתי, אני הייתי אומר שהוא בחירה טובה.

2. אתה צריך לנקות את המשחה עם אלכוהול עדיף כמה שיותר מרוכז..

אם אתה לא מוצא בהישג יד גם מסיר לק של החברה (ללא צבע) יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

מה שחשפתי שהורדתי את הגוף קירור הוא ריבוע של המעבד בערך גודל סנמטימטר וחצי על סנטימטר וחצי שהוא בצבע אפור ועליו גושים אז מה אני צריך לעשות לקחת

קיסמי אוזנים ולעבור עם אציטון ואם זה משנה אם זה יטפטף למסגרת מחוץ לאפור ושוב תודה

פורסם

א. שנה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

ב. תוריד תחילה את המשחה ללא שימוש בכוהל (אם היא היא לא התייבשה לגמרי וזה אפשרי), ורק לאחר מכן תשתמש בכוהל על מנת להוריד את השאריות שנותרו. בכל אופן, אין צורך להשתמש ביותר מידי נוזל, כך שהוא לא אמור לנזול לך מהקיסם.

פורסם
  • מחבר

בקשר ל-א אתה יכול להמליץ לי על כותרת מתאימה כי אני לא מצליח להבין בדיוק

ובקשר ל-ב

החומר יבש לחלוטין יש ממש גושים קשים כאלה ונגיד שנזל מסביב זה יכול לגרום קצרים או שלא לפחד יותר מידי

דרך אגב בשעה טובה הזמנתי ארקטיק קולינג פריזר פרו 7...

פורסם

תתחדש.. כל נזק הוא באחריותך:

קח מקל אזניים טבול אותו באלכוהול תנער אותו קצת בבקבוק של האלכוהול כדי שלא יהיה יותר מידי

ותגרד/תשפשף אותו כלפי המעבד..

עדיף שתחזיק את המעבד ביד אחת בשני הצדדים שלו.. באלכסון, ואז אם יטפטף אין לזה לאן לטפטף

אם אתה עובד על הלוח אם זה לא רק לא נח, גם משחה/אלכוהול יכול בקלות להגיע למקומות שהוא לא צריך להגיע אליהם

ורק בשביל הרקורד- אני לא חושב שאלכוהול יפגע בלוח אם מחכים קצת,

לא רק כי נוזלים מתאדים אלא כי זה אלכוהול והוא מתאדה מהר מאוד.

פורסם

שנה את הכותרתר ל : [עזרה] בנושא קירור מעבד

דבר שני אל תעבוד חאפר הוצאת את הקירור כבר תוציא גם את המעבד יש שמה קליפס קטן משוף אותו והמעבד יוצא

כמו שאמרו מעליי קח קייסם אוזניים טבול אותו במסיר לק אציטון או בכוהל נקי ופשוט תשפשף את השחור הזה עד שתראה צבע כסף שזה המעבד כבר ולא המשחה השרופה

תחזיר את המעבד למקום שים לב לכתוביות עליו שאתה מחזיר אותו ישר קח את המשחה התרמית שים גולה בגודל זבוב באמצע על המעבד ושים את הקירור עליו

אם הקירור כבר בא עם המשחה מרוחה עליו מה שנותר לך לעשות זה רק לנקות את המעבד וזהו

תעבוד עם ככפות גומי שלא יוצר חשמל סטטי

ועל הדרך אם בא לך תנקה עם פאן על קור כמובן את התושבת של המעבד ואת האזור שמה שלא נגיד כול פעם

עשה עבודה טובה זה חלק חשוב מאוד וזה לא משהו שעושים כול שבוע ,תשקיעה ותקבל ביצועים בהתאם

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם אני מקווה שהבנתי אותכם טוב ואני לא יעשה פאשלות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים