פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים קיבלתי את כונן הרשת לצורך גיבוh של כל מחשבי הבית ,לאחר התקנה לא חלקה ומייגעת :1) למה הנוריות החיבור הרשת מאחור לא דולקות אף פעם ?2) האם קצב כתיבה של 2.7 MB לשנייה זה הגיוני (מחובר דרך נתב של לינקסיס)?תודה
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים אני לא מבין גדול ברשתות.. אולי עדיף שיעבירו את הדיון הזה לפורום רשתות, יהיה לך סיכוי טוב יותר לקבל עזרה.בנוגע לנוריות שמאחור- ראיתי תמונות ברשת ולא שמתי לב לשום נוריות מאחור... ???
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים אוקיי, אני מצטער שאני לא יכול לעזור.. כמו שאמרתי ואולי כדאי שתבקש ממנהל הפורום- עדיף לך פורום רשתות.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים ה-WORLD EDITION של WD באמת מעביר בקצב איטי נתונים. זו לא תקלה, ככה זה עובד.
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים אם הכונן מחובר ישירות לכרטיס רשת במחשב, מאפיינים של כרטיס הרשת.אם הוא מחובר דרך מתג, תסתכל בהגדרות של המתג.אני לא מכיר את הכונן הזה, אולי הוא מגיע עם איזו תוכנת בקרה כלשהיא? שווה להסתכל גם בMANUAL.
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים חברה ככה הוא עובד גם כשהוא על 100Mbit, זה בדוק. גם המון לקוחות התלוננו אצלנו בחנות שעבדתי בה, שהדיסק הזה איטי.אין הרבה מה לעשות.
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים כרטיס הרשת שלו תואם גם ל 1000mbps אבל זה פשוט לא רלוונטי... הוא לא מגיע לקצבים גבוהים.הרבה ביקורות מדברות על החיסרון המפתיע הזה. :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.