עבור לתוכן

המבצע של FOXPC.. מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על המפרט הבא??

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1317

איך הלוח אם..?? כדי אולי להחליף לEP45-DS3R של ג'יגה בייט??

מסך - יש לי 19' אבל בקרוב אני עובר ל22'

שימוש - בעיקר למשחקים

ללא OC

מה שקצת יותר מדאיג אותי זה הקירור.. (?)

פורסם

הרכבתי מפרט זהה רק עם לוח אם שונה (EP43-DS3L) וספק (Corsair CMPSU-550VXEU 550W) ומארז (Coolermaster CM 690)

ויצא לי 4670 .. אז לא יודע כמה זה באמת מבצע ..

פורסם

קח בחשבון כי חנות ממוצעת מרוויחה בין 10-20% רווח על מכירת מחשב כאשר 20% זה בהגזמה כאשר החנות מייבאת בעצמה את רוב החלקים בממוצע זה בין 10-15% אז אל תתצפה ליותר מידי הנחה ולא משנה איזה שם יהיה למבצע.

פורסם

הרכבתי מפרט זהה רק עם לוח אם שונה (EP43-DS3L) וספק (Corsair CMPSU-550VXEU 550W) ומארז (Coolermaster CM 690)

ויצא לי 4670 .. אז לא יודע כמה זה באמת מבצע ..

יצאת שניצל :s07:

גם שילמת 170 שקל יותר גם המארז שלך פחות טוב גם הספק שלך פחות טוב וגם לקחת לוח P43 במקום P45

ככה שיוצא ששילמת לפחות 300 שקל יותר

פורסם

ה-Seasonic אולי מעט חלש יותר, אבל איכותי לא פחות ומציע מודלריות.

הטמפסט אחלה מארז, אבל מעט רועש. אם זה לא מפריע אז אין בעיה.

ה-P45 מן הסתם עדיף על ה-P43 וחוץ מזה שגם 170 ש"ח זו הנחה גדולה

פורסם

ה-Seasonic אולי מעט חלש יותר, אבל איכותי לא פחות ומציע מודלריות.

הטמפסט אחלה מארז, אבל מעט רועש. אם זה לא מפריע אז אין בעיה.

ה-P45 מן הסתם עדיף על ה-P43 וחוץ מזה שגם 170 ש"ח זו הנחה גדולה

יש לי שאלה בתגובה היות ואתה מאוד אוהב את ה 550VX למה ה 520 של קרוסאיר עולה כמעט 200 שקל יותר???

ואל תיתן לי תשובה כי הוא מודלורי כי זו לו התשובה

יותר מתאים לפורום ספקים ומארזים אבל אם זה כבר כאן אז שאלתי:)

פורסם

אממ.. כן, זאת דווקא כן התשובה.

אבל רגע... מאתיים שקל יותר? נשמע לי קצת הגזמה... תחפש בעוד חנויות.

פורסם

אממ.. כן, זאת דווקא כן התשובה.

אבל רגע... מאתיים שקל יותר? נשמע לי קצת הגזמה... תחפש בעוד חנויות.

טוב נו לא 200 בערך 160 שקל אבל המודולריות זו לא התשובה למרות שגם על זה משלמים כמה דולרים בודדים בגלל תשלום לממציא הפטנט אבל זה לא העניין

ה 520 בניגוד ל 550 מיוצר על ידי סיסוניק עם כבלים איכותיים יותר מאורר איכותי יותר ועוד כמה דברים שקצת ארוך לרשום כרגע

פורסם

אתה סותר את עצמך.

אתה אומר שספק 520 עולה יותר מ550, אבל יש לו מודולריות, כבלים טובים יותר, מאוורר טוב יותר, ואתה עדיין אומר שזה לא הגיוני.

וחוץ מזה, אתה שואל שאלה, עונים לך, ואז אתה סותר את התשובה, בלי שום סיבה. ככה מבקשים עזרה? :kopfpatsch:

נ.ב. לא יודע באיזה חנות בדקת, אבל בTMS ההבדל הוא110 שקלים, לא 160.

פורסם

לא ביקשתי עזרה רק שאלתי שאלה על ספק שהוא כל כך אוהב והשאלה היתה מופנת אליו בתגובה על זה ש M12 500W פחות טוב מה VX550

ולא אני לא סותר את עצמי הספק הזה הקרוסאיר 520 יקר יותר לא רק בגלל המודולריות שלו

בדקתי בזאפ לא בדקתי ב TMS

יש הבדל בין רק מודלוריות לבין קבלים איכותיים יותר ומארר איכותי יותר והיטסניק גדול יותר ועוד הרבה פיצרים קטנים שלא מוסיפים הרבה אבל מעט מיקרים את הספק

אהה ולהבא אתה לא חייב לענות :nixweiss:

ואם אתה עונה תענה קצת יותר תרבותי במקום הסמל :kopfpatsch: תמצא משהו טוב יותר כדי לבטא את עצמך

פורסם

זה לא קשור לשום דבר לדעתי. זה התמחור הקיים של Corsair העולמית ושל היבואן, ואנחנו רק יכולים להעלות השערות לגבי זה.

פורסם

אני לא יודע על מה מתלוננים....

אם מחליפים חצי מפרט, מה הטעם להגיד "המחיר הוא לא מבצע" או שטות כזו?

תעשו אותם חלקים מול אותם חלקים, או משהו מקביל ברמה זהה (לא לוח P43 במקום P45....)

לגבי הספקים-

סיסוניק M12 500W עדיף על הקורסאייר VX550 לדעתי.

זה סיסוניק מול Channelwell, ובהשוואה הזו שנינו יודעים מי לוקח.

הסיסוניק מציע קבלים איכותיים יותר, מודולרי, סינקים גדולים יותר, והוא גם שקט יותר.

אותו סיפור לגבי ה HX520, מדובר ב M12 עם קבלים גדולים יותר במעט משל דגם ה 500 W. לכן הוא יקר יותר.

שורה תחתונה לגבי המפרט-

אני חייב להגיד שפוקס זו החנות היחידה שאני מעיף מבט על המפרטים המוכנים שלהם, ועוברת לי בראש המחשבה "וואלה, זה אשכרה מפרט שהייתי קונה"

הם מאוזנים מאוד והמחירים בכלל לא רעים. הדבר היחיד שהייתי משנה במפרט שנתנו אליו לינק פה לדוגמה זה את ההארדיסק ל 640 של סאמסונג.

פורסם

לגבי הספקים-

סיסוניק M12 500W עדיף על הקורסאייר VX550 לדעתי.

זה סיסוניק מול Channelwell, ובהשוואה הזו שנינו יודעים מי לוקח.

הסיסוניק מציע קבלים איכותיים יותר, מודולרי, סינקים גדולים יותר, והוא גם שקט יותר.

אותו סיפור לגבי ה HX520, מדובר ב M12 עם קבלים גדולים יותר במעט משל דגם ה 500 W. לכן הוא יקר יותר.

תודה רבה לזה בדיוק התכוונתי :silly:

אבל חרגנו מעניין הפורום הזה וכל זה מתאים לפורום ספקים

פורסם

לא ביקשתי עזרה רק שאלתי שאלה על ספק שהוא כל כך אוהב והשאלה היתה מופנת אליו בתגובה על זה ש M12 500W פחות טוב מה VX550

ולא אני לא סותר את עצמי הספק הזה הקרוסאיר 520 יקר יותר לא רק בגלל המודולריות שלו

בדקתי בזאפ לא בדקתי ב TMS

יש הבדל בין רק מודלוריות לבין קבלים איכותיים יותר ומארר איכותי יותר והיטסניק גדול יותר ועוד הרבה פיצרים קטנים שלא מוסיפים הרבה אבל מעט מיקרים את הספק

אהה ולהבא אתה לא חייב לענות :nixweiss:

ואם אתה עונה תענה קצת יותר תרבותי במקום הסמל :kopfpatsch: תמצא משהו טוב יותר כדי לבטא את עצמך

אני חושב שאני עונה בצורה מספיק ברורה ותרבותית.

אתה צודק, להבא אני לא יגיב לאדם שלא מסביר את עצמו טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים