פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים שלום.הזמנתי מפרט שנבנה עם עזרת פורום המפרטים שלכם מIQPC שמיועד לגיימינג + OCוהלוח במפרט היהP5QL-E.הבעיה היא שהתגלה שאין את הלוח הנ"ל ויש את הPRO באותו מחיר.לצערי אין לי ידע בלוחות אם ולקחתי את הPRO.אני דיי חושש שאני עושה טעות ואני לוקח לוח פחות טוב.ועוד מוזר שהלוחות באותו מחיר בדיוק ואותו חברה ובאותו חנות.אז אשמח לדעת את ההבדל בין הלוחות וההשפעה בשוני הזה.תודה רבה.עומר.
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים ההבדל העיקרי הוא תמיכה של הPRO במערכי RAID ובחיבור ESATA...תעשה את השיקולים שלך לגבי הצורך וההפרש במחיר...בכל אופן הנה דף ההשוואהhttp://www.asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=2307,2272&l1=3ולהבא פשוט נסה בעצמך כאן..http://www.asus.com/products_compare_firefox.aspx?l1=3&l2=-1 ;D
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר סליחה שאני נראה כעצלן. וד"א הPRO לא תומך ברייד וESATA אלא הE הוא זה שתומך.אבל אני לא ממש מבין את ההבדלים ועד כמה הם משמעותיים כי כתוב עוד מני דברים שנראה לי שמראים שP5QL-E יותר טובואני רוצה לדעת עד כמה חשובים או חסרי חשיבות ההבדלים.וזו הסיבה שפניתי אליכם.אשמח להסברים.תודה רבה.
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים המ, אם RAID וESATA חשובים לך אז תיקח את הE(אם זה הדגם שקיימים בו התכונות הללו)אגב, אתה מודע לזה שבגרסת הE(בזה אני בטוח), לא כל קירור למעבד ייכנס/יתאים.
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר RAID ו ESATA ממש לא חשובים ליאם זה ההבדלים היחידים שחשובים אז סבבה, בסדר גמור.תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.