פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים שלום לכולם! איך אני יכול לחבר PS3 למסך בעל חיבור VGA בלבד? הבנתי שיש מתאם כזה של HDMI-VGA אבל לא ראיתי אף מקום שמוכר. אם משהו מכיר- בבקשה שיגיד לי. אם למשהו יש המלצה- גם כן יתקבל בשמחה דבר נוסף, אם אני יחבר בכבל כזה, מה עם השמע? איך אני יחבר אודיו?? תודה מראש :):) גם אני תמיד מחייך ;D
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים אם המסך לא תומך HDCP אז HDfury http://www.jakeludington.com/hdtv/20080423_convert_hdmi_to_vga_with_hdcp.html
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים HD-FURY כמו שנאמר או כל מתאם אחר, אבל מה שיש בארץ לא מתקרב לאיכות של HD-FURY או ככה טוענים לפחות, זה לא זול, זה יעלה לך כמה מאות שקלים אבל. בקשר לסאונד תשתמש במחשב שלך בתור רסיבר, עדיף עם החיבור האופטי, לline-in יש רעש סטטי דיי נוראי לפחות ברוב הכרטיסים שניסיתי.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מסכים מסוימים יקבלו גם סיגנל אנלוגי של קומפוננט עם מתאם לVGA , בכ"א מתאם HDMI לVGA פשוט כמו שמקבלים עם כרטיסי מסך לא יעבוד.זה רק מתאם לתקע.VGA - כניסה אנלוגיתHDMI כניסה דיגיטלית.בלי מתאם שהופך בין סוגי הסיגנלים האלה אתה לא יכול לחבר יציאה דיגיטלית (קונסולה) לכניסה אנלוגית (מסך) רק עם מתאם פשוט אלא עם טרנסקודר כמו שנכתב פה.ליביו
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים אם המתאם הנ"ל עולה כמה מאות שקלים, לא יותר משתלם להשקיע עוד קצת ולרכוש מסך חדש ואיכותי שתומך ב HDMI?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.