עבור לתוכן

Asus striker extreme & Q9450

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים.

לאחרונה רכשתי לוח Asus striker extreme בידיעה שניתן להתקין עליו מעבדי QUAD 45nm

מהמחשב היישן לקחתי את הכרטיסי מסך 2*XFX Nvidia 7950GX2 את הזכרונות OCZ REAPAR 2G 800 ספק CORSAIR 650 TX קירור למעבד tr u120e + sflex 120 .

אני מעוניין לקנות מעבד חדש וחשבתי על מעבדי core 2quad Q9450/9550

לאחר בירור מקיף באתר אסוס בתמיכת הלוח במעבדים מעבדי ה-QUAD 45nm אינם מופים ברשימה

חשבתי אולי לא הספיקו לעדכן את האתר או משהו כזה, וניגשתי לפורום של הלוח באתר אסוס, וגם שם אני רואה שישנם דיונים על כך שהלוח אינו תומך במעבדים אלו

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080824001915437&board_id=1&model=Striker+Extreme&page=1&SLanguage=en-us

חשבתי לעצמי אולי כמה מקרים בודדים!!

התחכמתי והתקשרתי לחמישה חנויות פה בארץ שמוכרות את המעבד ו-3 חנויות שמוכרות את הלוח ושאלתי "האם המעבד מתאים ללוח"? וכולם ענו לי חד משמעית שכן!!!!!!!!!!!! למרות שהאלתי בפניהם את הבעיה בדיוק כמו שתיארתי כאן! שהמעבד לא מופיע ברשימה של הלוח ושיש תלונות בפורום אתר אסוס וכ'ו.....

כל 8 החנויות ענו לי שלא צריך להיות בעיה כי הלוח תומך מעבדי QUAD ומעבדי 45nm (כמו למשל E8400) שכן הם גם במהירות של 1333 ולכן אין שום סיבה שהוא לא יעבוד בלוח הזה!! זה דיי מעורר ספקות כי לא מצאתי תשובות שאומרות שכן אפשר להתקין מעבד זה על הלוח באתר של אסוס וכול תכנאי החנויות אומרים שכן ולא מוכנים לקחת אחריות ולתת אפשרות החזרה רק אחד היה מוכן לעשות לי בדיקה בחינם אין כסף לפני שאני רוכש את המעבד ולכן אני חייב לציין את החנות הזאת http://www.cobrapc.co.il/

אשמח לשמוע תגובות ואולי מישהו התנשא בעיניין זה כבר זה יהייה מצויין

אני בדילמה קשה כי מה שנותר לי זה או להתפשר על ה-E8400 או למכור את הלוח ולהחליפו ל-780i !

תודה.

פורסם

פותח התרד נכון שהיו פירסומים בעבר על בעיות תאימות וכו עם ערכת השבבים 680..

אבל מחיפוש קטן ברשת אתה תמצא המון משתמשים עם שילוב של לוח אם ומעבד כמו שציינת...ככה שלא צריכה להיות שום בעיה..

פורסם
  • מחבר

אבל מחיפוש קטן ברשת אתה תמצא המון משתמשים עם שילוב של לוח אם ומעבד כמו שציינת...ככה שלא צריכה להיות שום בעיה..

או קי אז ככה התקשרתי לממורי מחשבים שהם אחת מ-3 החנויות היחידות בזאפ שמוכרות את הלוח הזה וגם המועדפת עלי מבינהן.

שאלתי אותם לגבי הסוגייה הזו של הלוח ומעבד Q9450 והעלתי בפניהם את הבעיות הרשומות הפורום של אסוס, הם אמרו לי לשלוח את השאלות במייל והם יחזרו אלי לאחר בירור אצל היבואן!!!!

ולאחר 4 ימים נשלחה לי התשובה הבאה: "הלוח לא מתאים ל Q9450" תשובה פשוטה וקולעת.

ולמר taotao הייתי שמח אם תוכל לתת לי קישור לשילובים מסוג זה כי עד שלא אראה לא יאמין..

תודה רבה.

פורסם

1. לבחור לוח אם לפי זאפ זה לא בדיוק אינדיקציה...

בכל אופן סתם דוגמא עם עוד מעבד 45nm ש"לא נתמך רשמית"...

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=179380&highlight=Asus+striker+extreme+Q9450

פורסם
  • מחבר

1. לבחור לוח אם לפי זאפ זה לא בדיוק אינדיקציה...

בכל אופן סתם דוגמא עם עוד מעבד 45nm ש"לא נתמך רשמית"...

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=179380&highlight=Asus+striker+extreme+Q9450

לא בחרתי לפי זאפ. התקשרתי לחנות המוכרת את המוצר לפי זאפ!

האמת שהדוגמא הזו לא ממש עזרה לי כי לא כל כך הבנתי מה הם עשו שם וזה לא ממש הלוח שיש לי. אשמח אם תוכל להסביר לי מה נעשה שם ואיך זה מוכיח את העובדה שה-Q9450 יכול לעבוד על ASUS STRIKER EXTREM ??

פורסם

יש שם דוגמא - תצלום באמצע העמוד של לוח אם שמבוסס על ה680I יחד עם מעבד אקסטרים מסדרת QX9650.

בכל אופן אני לא בא להתווכח..אתה לא רוצה להסתכן לא צריך..זה בחירה שלך..

פורסם
  • מחבר

יש שם דוגמא - תצלום באמצע העמוד של לוח אם שמבוסס על ה680I יחד עם מעבד אקסטרים מסדרת QX9650.

בכל אופן אני לא בא להתווכח..אתה לא רוצה להסתכן לא צריך..זה בחירה שלך..

זה לא עיניין של להסתכן הבעיה שאני יתאכזב ובסוף יחליף את הלוח, וחבל הוא חדש! או שאני בונה מערכת רצינית או שלא !

תגיד זה שיש שם דוגמא לצ'יפסט 680i זה אומר שזה מאפיין את כל הלוחות בעלי ציפ'סט 680i ?? לא יכול להיות שזה קשור לביוס שהחברה המייצרת את הלוח לא את הצ'יפסט (במקרה שאתה נתת זה על לוח של NVIDIA ובמקרה שלי זה לוח של ASUS) משחררת לאותו הצ'יפסט???

תודה.

פורסם

לוח בלינק הוא של EVGA...

בכל מקרה קימים הבדלים בין יצרניות וכו...אבל במקרה זה גם בחיפוש אחרי הלוח אם שלך..ישנם אנשים שעובדים עם מעבדי 45 ...

בכל מקרה אםא תה לא רוצה להסתכן..לא חסר מעבדים "חזקים" שתומכים בלוח אם שלך..

פורסם
  • מחבר

לוח בלינק הוא של EVGA...

בכל מקרה קימים הבדלים בין יצרניות וכו...אבל במקרה זה גם בחיפוש אחרי הלוח אם שלך..ישנם אנשים שעובדים עם מעבדי 45 ...

בכל מקרה אםא תה לא רוצה להסתכן..לא חסר מעבדים "חזקים" שתומכים בלוח אם שלך..

נו אז אולי תתן לי איזשהי המלצה אני כבר משתגע ! אני צריך מעבד טוב לשלוש שנים הבאות שיריץ משחקים ללא בעיות ובטח ל-OC

תודה.

פורסם

לחבר הייתה בעיה עם מעבד Q על הASUS STRIKER

המחשב לא עלה ...

הבעיה נפתרה דיי בקלות - עדכון ביוס לגרסה האחרונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים