עבור לתוכן

◄ סקר טמפ' מעבד Q6600 G0 + Ultra 120 Extreme

Featured Replies

פורסם

שלום חברים !

יש לי שאלה למבינים לגבי טמפרטורת מעבד האם הטמפרטורות שלי גבוהות ?

מפרט :

CPU: Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600 G0

CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme

CPU Fan: Scythe S-FLEX S-FDB 120mm Quiet FAN 1200RPM SFF21E

המעבד ללא overclock מעבד נמצא במנוחה, אין מזגן בחדר.

טמפרטורה שמדדתי עם תוכת Core Temp 0.97.1

Core Temp 0 - 46

Core Temp 1 - 44

Core Temp 2 - 39

Core Temp 3 - 43

האם זה טמפרטורות טובות או יש מקום לשיפור ?

השאלה היא האם עם הגוף קירור שלי אני יכול לקבל טמפרטורות טובות יותר או שזה מה שאני אמור לקבל ?

תודה לעזורים!

אנשים!

לכל מי שיש את הקירור Thermalright Ultra-120 eXtreme מוזמן לשתף אותנו בטמפ' שלכם בסטיק זה.

תודה לכל המשתתפים בסקר !!!

פורסם

:xyxthumbs:

טמפרטורות תקינות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה ברור לי שהמעבד לא ישרף עם טמפרטורה של 50 מעלות אבל השאלה היא האם עם הגוף קירור שלי אני יכול לקבל טמפרטורות טובות יותר או שזה מה שאני אמור לקבל ?

אני שואל את זה כיוון שאולי עדיף להרכיב אותו מחדש, בשביל להשיג טמפ' נמוכה יותר ..

פורסם

לא יקרה למעבד שום נזק גם בשבעים מעלות....

תמיד רצוי לשאוף לטמפרטורה נמוכה כמה שיותר, האם מותקן מאוורר על - Ultra 120 Extreme ?

אצלי לדוגמה, עם אותו מעבד קירור סטוק יש אותן טמפרטורות בקיץ החם - בחורף יש ירידה של עד 10 מעלות !

בינינו ? הקירור הזה סתם יקר ומיותר - ככה זה שעושים יחסי ציבור טובים למוצר מסויים .

פורסם

תודה על התשובה ברור לי שהמעבד לא ישרף עם טמפרטורה של 50 מעלות אבל השאלה היא האם עם הגוף קירור שלי אני יכול לקבל טמפרטורות טובות יותר או שזה מה שאני אמור לקבל ?

אני שואל את זה כיוון שאולי עדיף להרכיב אותו מחדש, בשביל להשיג טמפ' נמוכה יותר ..

קח בחשבון שהטמפרטורה לא תרד מבערך 10 מעלות מעל הטמפרטורה בחדר.

אם זה היה בחדר בלי מזגן בשעה חמה, זה בהחלט תקין ולא בעייתי. לדעתי בעומס הטמפרטורה לא הייתה משתנה בהרבה.

פורסם

אצלי ברגע זה : (טמפרטורות של ליבות)

36, 39, 43, 44

בצהריים עולה בכמה מעלות.

נראה לכמה זה ירד אחרי שאני אחליף את המארז ל-NZXT Tempest שבדיוק היום הזמנתי ;D

פורסם
  • מחבר

לא יקרה למעבד שום נזק גם בשבעים מעלות....

תמיד רצוי לשאוף לטמפרטורה נמוכה כמה שיותר, האם מותקן מאוורר על - Ultra 120 Extreme ?

אצלי לדוגמה, עם אותו מעבד קירור סטוק יש אותן טמפרטורות בקיץ החם - בחורף יש ירידה של עד 10 מעלות !

בינינו ? הקירור הזה סתם יקר ומיותר - ככה זה שעושים יחסי ציבור טובים למוצר מסויים .

בנושא רשמתי בדיוק איזה מאורר מותקן , לגבי סטוק לא בה בחשבון הרעש שהוא עושה ואין בכלל אפשרות לאוברקלוק , אני לא יודע למה אתה מתכוון על יחסי ציבור טובים..

אריק תודה על תגובתך,

בכל אופן אני מדגיש שוב אני רוצה לשמוע מאנשים שיש להם את אותו הקירור מה הטמפ' שהם מקבלים ולא חוות דעות כלליות .. זה טוב , זה לא מזיק , אני לא יום ראשון מתעסק במחשבים, פשוט רציתי לשאול עוד אנשים עם אותו קירור מה הטמפ' שלהם בקיץ שלנו.

אצלי ברגע זה : (טמפרטורות של ליבות)

36, 39, 43, 44

בצהריים עולה בכמה מעלות.

נראה לכמה זה ירד אחרי שאני אחליף את המארז ל-NZXT Tempest שבדיוק היום הזמנתי ;D

איזה מאורר יש לך על ה ultra כמה RPM ?

פורסם

יש לי מאוורר של TT 1300RPM שפירקתי מ-TT Big Typhoon.

פורסם
  • מחבר

יש לי מאוורר של TT 1300RPM שפירקתי מ-TT Big Typhoon.

סבבה , הבנתי אז זו הטמפ' פחות או יותר שאני אמור לקבל .

יש עוד אנשים שיש להם את הגוף קירור הנ"ל ורוצים לשתף אותנו בטמפ' שאתם מקבלים

אשמח לשמוע :xyxthumbs:

פורסם

עוד משהו חשוב, המחשב שלי עובד כבר כמעט שנה ללא תחזוקה ויש כמות מכובדת של אבק שלא בדיוק מועילה בקירור...

פורסם

סבבה , הבנתי אז זו הטמפ' פחות או יותר שאני אמור לקבל .

יש עוד אנשים שיש להם את הגוף קירור הנ"ל ורוצים לשתף אותנו בטמפ' שאתם מקבלים

אשמח לשמוע :xyxthumbs:

"סליחה" שאני שוב מגיב אבל לעולם לא תקבל אינדיקצייה חד משמעית:

"אריק תודה על תגובתך,

בכל אופן אני מדגיש שוב אני רוצה לשמוע מאנשים שיש להם את אותו הקירור מה הטמפ' שהם מקבלים ולא חוות דעות כלליות .. זה טוב , זה לא מזיק , אני לא יום ראשון מתעסק במחשבים, פשוט רציתי לשאול עוד אנשים עם אותו קירור מה הטמפ' שלהם בקיץ שלנו."

לא לכולם יש אותו מארז !

לא כולם מקפידים על סירקולצייה מתאימה של אויר במארז!

ואני יכול לתת לך עוד רשימה של פרמטרים למה לא ניתן להשוות .

בהצלחה לך ושוב סליחה שיכולתי לתת לך תשובה "כללית" בלבד..... כי אין תשובה חד משמעית בגלל התנאים כרשום לעיל .

(יש לי פתרונות קירור שונים מכאן ועד הודעה חדשה)

בהצלחה "בסקר" :yelclap:

פורסם
  • מחבר

עוד משהו חשוב, המחשב שלי עובד כבר כמעט שנה ללא תחזוקה ויש כמות מכובדת של אבק שלא בדיוק מועילה בקירור...

שנה זה לא כל כך הרבה בלי תחזוקה , ניקוי של 5 דקות עם לחץ אוויר והמחשב יהיה כמו חדש, אבל אני לא מאמין שזה ישפר את הטמפ' שלך..

פורסם

"סליחה" שאני שוב מגיב אבל לעולם לא תקבל אינדיקצייה חד משמעית:

"אריק תודה על תגובתך,

בכל אופן אני מדגיש שוב אני רוצה לשמוע מאנשים שיש להם את אותו הקירור מה הטמפ' שהם מקבלים ולא חוות דעות כלליות .. זה טוב , זה לא מזיק , אני לא יום ראשון מתעסק במחשבים, פשוט רציתי לשאול עוד אנשים עם אותו קירור מה הטמפ' שלהם בקיץ שלנו."

לא לכולם יש אותו מארז !

לא כולם מקפידים על סירקולצייה מתאימה של אויר במארז!

ואני יכול לתת לך עוד רשימה של פרמטרים למה לא ניתן להשוות .

בהצלחה לך ושוב סליחה שיכולתי לתת לך תשובה "כללית" בלבד..... כי אין תשובה חד משמעית בגלל התנאים כרשום לעיל .

(ויש לי מאווררים שונים מכאן ועד הודעה חדשה)

בהצלחה "בסקר" :yelclap:

מחזק את ARIK-G ומוסיף הבדלים:

סוגי המאווררים והסל"ד שונים.

מס' המאווררים על גוף הקרור משתנה [אצלי לדוגמא יש 2 PULL/PUSH].

טמפ' החדר שונה.

המתח הבסיסי של המעבדים שונה [VID] - תוכל לראות אותו בתוכנת CORE TEMP - סימנתי באדום בתמונה.

ככל שה VID גבוה יותר, המעבד יהיה חם יותר.

מממממ..... זהו בנתיים, אין לי עוד רעיונות 8)

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים