פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים אני מחפש כרטיס זיכרון עם הרבה זיכרון לטיול ארוך בחו"ל וחשוב שיהיה באיכות טובה,אולם אני לא מצליח להבדיל בין סוגי הכרטיסים.פזלתי לכיוון כרטיס SanDisk Extreme III x133 SDHC 8GB שעולה 260 ש"ח.מישהו יכול להסביר מזה בידיוק SDHC? מהו אומר הHC? והאם זה מתאים למצלמה שלי (Canon Power Shot A620)?תודה מראש,ליאור.
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים HC זה high capacity ואלו כרטיסים הגדולים יותר מ2GBאני לא חושב שהמצלמה שלך תומכת בזה
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר כן עכשיו שאני שם לב באמת רק מעל 2GBאיך אני יודע אם המצלמה שלי תומכת כרטיסים מסוג זה?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים א. לחפש באינטרנט, רוב הסיכויים שזה כתוב באתר של המצלמה, או שאנשים כבר שאלו (חפש את דגם המצלמה + sdhc). ב. למצוא מישהו שיש לו כרטיס כזה, ולבדוק שים לב שייתכן ומספיק שתעשה עדכון קושחה למצלמה כדי שתתמוך (כמו ב-Fuji F40).
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים בנוסף אני לא חושב שמצלמה כזאת צריכה כזה כרטיס מהיר.חוץ מהעברה מהירה יותר של קבצים למחשב, לא תקבל שום דבר
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר לא אכפת לי שהכרטיס לא יהיה בשיא המהירות אבל אני רוצה כרטיס אחד שיהיה 4-8GBולפי מה שאני רואה אין כרטיס כזה שהוא לא SDHC.או שאני טועה?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים אני לא בטוח אבל נראה לי שהמצלמה לא תומכת ב SDHC , יש כרטיסי 4 גיגה ישנים שהם לא SDHC נסה למצא אותם , אני בכל מקרה הייתי ממליץ על מספר כרטיסי 2 גיגה טובים כך שאם אחד נדפק לא הלכו כל התמונות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.