עבור לתוכן

החלפת אנטנות ב-WRT54GL, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

לפי מידע שמצאתי באינטרנט האנטנות אמורות להיות ברות החלפה, אבל אני פשוט לא מצליח פרק אותן, מישהו הצליח? אני חושב שאולי ישנן מס' גרסאות, שרק בחלקן ניתן לפרק.

פורסם

אצלי הן יוצאות בהברגה בקלות...

פורסם
  • מחבר

המחברים כאלו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן, בדיוק

עכשיו שאני חושב על זה, בקופסה האנטנות לא היו מחוברות, אני חיברתי אותן.

פורסם
  • מחבר

אצלי הם הגיעו מורכבות...

איזה אני אמור להבריג החוצה? החלק של אחרי המפרק מסתובב חופשי (אני לא חושב שזה הברגה) והחלק שאחריו מסתובב ממש קשה ואני לא רואה את זה מתברג החוצה.

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי את השאלה...

זה מתפרק ככה (ותסלח לי על התמונה העלובה)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה, אחרי שראיתי את התמונה הייתי בטוח שאני לא שובר את האנטנה. זה היה סגור חזק בצורה לא נורמלית, הייתי צריך להשתמש בחולצה כדי שהיד לא תחליק.

פורסם

יש לי router דומה והחלפתי לו לאנטנות 6db בגלל שהוא היה בחדר בטחון בעבר (לא זוכר עד כמה זה עזר) . היום יש לי אותן עדיין אבל החתולות מורידות כל הזמן את האנטנות (החלק שהחזיק אותן מקבילות נשבר - יש לי כשרון לזה) .אין לי ממש בעיה לקלוט את הrouter בכל הבית. לא בדקתי בחוץ.

אני חושב שמבריגים אותן החוצה. אני חושב שהחלק היותר פנימי של האנטנה הוא ההברגה והציר של הסיבוב החופשי נמצא בחלק היותר רחוק מההברגה.

ראיתי עדכון שהסתדרת - עכשיו מה אתה הולך לחבר במקום?

פורסם

יש לי גם את הרואטר הזה , איזה אנטנות חשבת לקנות ?

פורסם
  • מחבר

לא יודע, כל העניין הזה הוא בהקשר לבעיות של סטרימינג של סרטי HD ל-PS3 בסלון. יש כל מיני אלטרנטיבות, אני פתחתי עוד כמה תראדים באותו נושא (אחד על העברת רשת על גבי חשמל\טלפון ואחד לגבי יצירת WDS עם מודם\ראטור שיש לי מבזק). השאלה היא האם אנטנה של 6-9 dbi תעזור? אני עובר 2 קירות בלוקים וכרגע יש 80% קליטה וקצב התעבורה המעשי עומד על 8Mbps, כאשר לחלק מהסרטים יש פיקים של עד 16Mbps.

פורסם

אני לא מציע לך להתעסק עם אנטנות , עשוי להיות יקר וההצלחה לא מובטחת.

הכי טוב זה להשקיע בכמה כבלים ארוכים ולמקם את הראוטר במקום אחר

מנסיון זו השיטה הכי טובה

פורסם

שתי קירות בלוקים נותן 80% אבל ב8mbps יכול להיות שהסיגנאל חלש או משובש . לפי מה שהבנתי הסיגנאל קופץ מקיר לקיר ועושה multipath fading בתוך הבית . חוץ אחד החסרונות של רשת אל חוטית היא פינגים לא יציבים בגלל שהאיכות של קליטה משתנה כרטיס רשת האל חוטי לרוב משדר כשיש לו איכות קליטה טובה .

המלצה שלי - לפני שאתה משחק עם האנטנה תנסה להחליף ערוצים בrouter יש את זה בwireless settings ראיתי פעם מזמן באיזה אתר ערוצים המומלצים תנסה אולי את הקצוות הגבוהות כמו ערוץ 11. יש כיום מלא מכשירים שמשדרים ב2.4GHz שכולל גם wireless lan ,blue tooth וטלפונים אל חוטיים . אולי אחד מהם מפריע.

פורסם

יש לך שני ידיים ימניות?

אם כן אז

קח כבל רשת שמונה גידים

תעביר אותו בקיר במנרת של הטלפוניה

אם צפוף מידי בצנרת אז תוציא את הכבל טלפון ותעביר רק את הכבל רשת

במידה והצלחת להעביר אז אחלה

במידה והוצאת את הכבל טלפון, תשתמש ב4 גידים לחיבור רשת 100MHZ ו2 גידים נוספים לחיבור הטלפון

וזהו פתרת את הבעיה במחיר כמה שעות עבודה וכבל רשת

פורסם

תוכל לחבר כבל ארוך יותר מהראוטר ולנסות למקם את האנטנה קרוב יותר

פורסם

BDB, ניסית לבנות מרכז אות?

אתה יכול להגדיל ככה את שבח האנטנה ל6-7dbi בכיוון.

ד"א, 8Mbps זה מה שמראה לך החיבור או זה מה שאתה מודד בפועל? כי 8 מסל"ש בחיווי של הכרטיס רשת אומר שאתה מקבל פחות בפועל. וזה ממש נמוך בשביל 80% קליטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים