פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים התבלבתי, התכוונתי תמונה של ה Process כמובן, שאחרת איך נדע מה לוקח את זה... הותכנה הזו היא Task Manager על סטרואידים שמספקת הרבה יותר מידע על מה הולך במחשב.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים תסמן בוי Show proccesses from all users ותסדר את הרשימה של תהליכים לפי שימוש במעבד ע"י לחיצה על עמודה של CPU.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים איזה מעבד יש לך וכמה זיכרון ? אם אתה מבטל זמנית את האנטיוירוס זה עוזר ? נסה גם להריץ את ה Process Explorer.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים יכול להיות שמדובר באיזה דריבר בעיתי, קשה לדעת סתם ככה (בהנחה שהבעיה היא באמת ב system process כי בתמונה אחת הוא לקחת 20% ובתמונה הבאה הוא כבר לקח פחות)...אם יש לך כח ממש לשבור את הראש:http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/04/07/3031251.aspx(לא שזה בהכרח יעזור)
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מצעטר על הבורות אבל אני חושב שיש לי אותה בעיה בדיוק יש לי ויסטה מחשב חדש מעבד חזק! עבד תמיד בסדר אנטי וירוס BITDEFENDER חזק מאודהכול מעולה אבל כל הזמן המעבד בשימוש יותר מידי ויש קפיצות בדקתי טמפ הכולב בסדר ב TASK MANANGER הוא מראה לי שלוקח מימנו System idle prosess ארבה מאוד מאמץ סביבות ה 80מזה בכללל? ואם זה תקין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.