פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים שלום שאני מעלה את המחשב אז אני צריך לבחור לאיזה חשבון משתמש להכנס ורק אז הוא נכנס? איך אני עושה שהוא יכנס לי אוטומתית לחשבון שלי? (החשבון היחיד גם במחשב)
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים שלום שאני מעלה את המחשב אז אני צריך לבחור לאיזה חשבון משתמש להכנס ורק אז הוא נכנס? איך אני עושה שהוא יכנס לי אוטומתית לחשבון שלי? (החשבון היחיד גם במחשב)התחל --->>> הפעלה --->>> רשום: Control Userpasswords2 --->>> אישור בחלון שנפתח,הסר סימון מ - " משתמשים צריכים להזין שם וסיסמה....וכו' ....." --->>> אישור
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר היי זה בקשר לאשכול הקודם שלי נעלתם לי אותו...זה לא עוזר מה שאמרתם לי...הינה תמונה למה שיש ליhttp://www.siz.co.il/my.php?i=mtjvmolf2vmm.jpgאני צריך ללחוץ על המרובע של המשתמש שלי ורק אז הוא נכנס...שאני מבטל את הוי מהסיסמא שאמרת לי הוא לא מבטל לי את זה
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר יש לי רגיל כמו בכל מחשב..פתאום זה ניההיה זה לא היה לפני..ה.דלקתי תמחשב וככה ניהיה אופן הכניסה אין לי מושג למה
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים תעלה תמונה של חלון ההגדרות.התקנה של net famework. יכולה ליצור משתמש נוסף של asp.net
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר נכון אבל שאני מוציא אותה הוא לא משנה לי תמצב . ההפך...הוא מבקש ממני לעשות סיסמא אני לוחץ אישור...ואז הוא עושה לי את החלון שאני צריך ללחוץ על המרובע של המשתמש שלי...כאילו על התמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.