עבור לתוכן

כמה יעלה מחשב מבוסס על core i7?

Featured Replies

פורסם

לאחר שיגיע לארץ

שיהיה 3G זיכרון DDR3 3*1

וcore i7 800

לוח אם הכי זול שיהיה בו הכל, האם יהיה משהו נורמאלי לא X58? כמו p45 או p43?

500g HD

ספק שיחזיק את המערכת ומארז באזור ה300 שקל

כרטיס מסך 4850

צורב ב130 שקל

חשוב מאוד בארץ.

אם זה מתאים למקום אחר אז בבקשה להעביר.

כמה מחשב כזה יעלה?

תודה מראש ערן.

• תגובות 52
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לי כדור בדולח.... אולי למישהו אחר יש :nixweiss:

פורסם

כמה דברים....

1. הוא יעלה המוןןןןן... משהו כמו 2000 שקל לגירסה הכי חלשה...

2. DDR3 עולה המון גם היום והוא אפילו לא שווה את הכסף.

3. "לאחר שיגיע לארץ" לא ממש רלבנטי מפני שאין לו אפילו תאריך השקה (אני לא בטוח בזה אבל זה לא משנה מפני שהם לא יעמדו במילה הכל מקרה...)

4. לגבי הלוח אם... זו שאלה ממש פשוטה... X38 P35 P33 X48 P45 P43 X58.... נחש מה בא עכשיו... נכון! P55.

עריכה: ברור שכולם שדלגתי על ה-G נכון?

פורסם

אם אני זוכר נכון המעבד הכי חלש בסידרה יעלה 264$ שזה אומר שיעלה בסביבות ה1400 שקל, לוח X58 יעלה בטח החל מ1000 שקל, וכל השאר זה דברים שיש היום, לא יהיה P55 בהתחלה אלה רק X58, א"כ יצא גם P55.

פורסם

רק דבר אחד יש לי להגיד-רק המעבד יעלה בסביבות ה2000 שקל ואולי הלוח יעלה פחות מי 1000 בקיצור מחשב חדש אתה אומר בטוח למעלה מי 7000 שקל אבל כבר אמרו הדור הראשון יהיה סתם לא שווה אז מחכים קודם לדור ה2 ועם לא יהיה מישתלם אז ל3 ואז כבר קונים :xyxthumbs:

פורסם

Trademark™ תקרא שוב את מה שכתבתי... האחרון שכתבתי היה X58 מפני ש-eran כבר אמר את זה.

אחרי שהמעבד יצא נצטרך לחכות לפחות חצי שנה רק כדי שהמחירי יהיו בגדר ההיגיון... למשל DDR3 והמעבדים עצמם.

פורסם
  • מחבר

אין מצב שהמחיר של הזיכרונות ירד משמעותית?

נניח 3gb 1gb*3 יעלה 600-700?

ולא יהיה לוח אם ללא SLI ? שיהיה יותר זול נניח 700-800?

והמחיר הוא 284 דולר להכי זול שזה 1050 שקל+- אני מניח שבארץ זה יהיה 1300-1400 שקל

פורסם

בערך 900 שקל ל-P55 *עריכה*, הזיכרון (3X1) יעלה בערך 800-700 שקל רק אחרי כחצי שנה מיציאת המעבד כמו שאמרתי

ולגבי המעבד... 284 דולר זה לאלף יחידות אם אני לא טועה... ולכן המחיר שאמרת לא יהיה קרוב... בקיצור, 2000 שקל.

פורסם

284$ זה אומר סביבות ה1600 שקל בארץ, אני אומר את זה מניסיו תמחורי המעבדים היו ובעבר.

היום 2GB DDR3 1600MHZ CL8 עולה 670 שקל, אני מניח שזה יהיה המחיר ל3GB כשI7 יצא.

בהתחלה יצאו רק לוחות X58, שיעלו כמו לוחות X48 היום, אולי אפילו יותר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שלא כדאי להמתין אז אני קונה מחשב עכשיו.

פורסם

לאיזה שימושים? אם אתה גיימר תאמין לי שאתה לא צריך... ומגמת השיפור אמורה להיות - 15-30 אחוז לפי אינטל מה שאומר שזה יהיה אפילו פחות...

פורסם

אני מחכה לI7 רק בשביל לא לחזור על הטעות שעשיתי פעם שעברה, קניית מחשב חזק בדיוק לפני יציאת סוקט חדש, קניתי מחשב מאוד חזק לתקופה פנטיום 4 HT 3200MHZ סוקט 478 כרטיס מסך AGP וזיכרונות DDR400, ואני כבר שנים תקוע ללא שום אפשרות שדרוג.

עכשיו אני יחכה לסוקט החדש, PCIE2 וDDR3.

פורסם

^^^

זה בדיוק מה שקרה לי.... :)

גם אני קניתי מחשב בדיוק לפני שיצא הPCIE והסוקט אחרי ה478....

פורסם

חח זה תמיד "בדיוק לפני" משהו עכשיו זה לפני סוקט של אינטל אח"כ זה יהיה לפני הסוקט של AMD ואח"כ זה יהיה לפני שנכנסו כונני SSD גדולים ומשופרים או מסכים מסוג חדש והוזלה של זכרונות וכ"ו

פורסם

כן אבל כאן זה סוקט + ממשק חיבור + סוג זיכרונות.

זה לא איזה הוזלת מחירים או סידרה חדשה של כרטיסי מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים