עבור לתוכן

כרטיס מסך AGP שמיועד למשחקים

Featured Replies

פורסם

יש לי פנטיום 4 2GB זיכרון, לוח אם P4P800 של ASUS וספק כח חדש וחזק.

עד עכשיו היה לי כרטיס מסך 7600GT של NVIDIA וכל המשחקים, גם החדשים, עבדו מעולה. שלשום נשרף לי הכרטיס מסך, וחבל לי להחליף את כל המחשב רק בשביל לקנות כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS..

אז אשמח להמלצות: איזה כרטיס מסך שיתאים ללוח שלי (כלומר, AGP) כדאי לי לקנות - מיועד רק למשחקים!! - נאמר סדר גודל של 700 ש"ח?

תודה!

פורסם

1 - יש לך את בHD3650 ב400 שקלים

2 - יותר מזה אני חושב שיעשה לך צוואר בקבוק אבל יש לך גם את HD3850 בחריגונת

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

ה- HD3650 מופיע בזאפ בפחות מ 300 ש"ח, וה- HD3850 הוא 500 ש"ח, לי יש תקציב יותר מזה. אני מחפש משהו שיחזיק משחקים עכשוויים, וידחה את החלפת המחשב כמה שיותר. אין משהו חזק יותר?

פורסם

מה שמופיע בזאפ ב 300 שקלים זה יציאת ה PCI-E תסתכל טוב....

אתה צריך את גרסאת הAGP...

ה HD3850, גם הוא... PCI-E, אתה צריך לראות את גרסאת ה AGP שעולה יותר

משהו יותר טוב יעשה לך צוואר בקבוק גדול עם המעבד ולכן אין טעם לדעתי ליותר מHD3650...

אם השימושים שלך הם משחקים כבדים ואתה רציני..... אולי כדי לך לשקול מחשב חדש או ערכת שדרוג

פורסם
  • מחבר

כמובן שאתה צודק. תודה רבה, אני אבדוק!

פורסם

מצטער לומר לך, אבל הלוח שלך מאוד מיושן, כנ"ל מעבד.

המחשב שלך כבר מאוד ותיק לפי מה שאתה אומר, ואם אתה מחפש ביצועים אז הגיע זמנו לעבור לעולם שכולו טוב. :P

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת, עד שנשרף הכרטיס הוא הריץ בלי בעיה כל משחק חדש שיצא לשוק אפילו עם חלק מהפילטרים...

שאלה נוספת: האם הפער (של כ-400 ש"ח) מצדיק לקחת את ה-HD3850? אני מתכוון, האם למחשב שמיועד למשחקים, והמטרה לשמור אותו "חי" כמה שיותר זמן מבלי שאצטרך לקנות מחשב חדש, כדאי להשקיע ולקנות את היקר יותר או שההפרש במחשב שלי כמעט לא יורגש?

ואולי באמת לא כדאי בכלל להשקיע משום הותק של המחשב....?

פורסם

אני חושב שכן :)

פורסם
  • מחבר

כן לאיזה חלק מהתגובה שלי - כן להשקיע בכרטיס יקר או כן ל-"לא כדאי להשקיע במחשב ישן"?

פורסם

פנטיום 4... מניסיון אישי אם אין לך יותר מ2 ג'יגה ראם אז 2600HD PRO XT יעשה את העבודה (כי ה3650 עם 2 ג'יגה ראם עובד ברמה של 2600XT...)

אם לא חבל לך על הכסף אז תקנה 3650 (אגב לא ציינתה ספק כמדומני....) יש מצב לשיפור של 5 עד 10 FPS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים