פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים ניסיתי לשים את זה גם על אוטומטי וגם לרשום ידנית את ה GETWAY שלי לשם.מה לעשות?
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים איך אתה מחבר את ה360 לרשת? במצב אוטומטי הוא מקבל IP מDHCP אני מניח כי בדיקת ה DNS מגיעה אחרי בדיקת ה IP, בדקת שהDHCP נותן גם את כתובות ה DNS או שהוא מאפשר ל360 גישה לאינטרנט?
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר יש לי במחשב שני כרטיסי רשתאחד מתחבר למודם, השני לXBOX בכבל כמובןאני מקבל IP שונה (עובר את שלב הIP)במצב אוטומטי הכתובת DNS שווה לכתובת GETWAYאם הוא לא עובר את השלב הזה אז איך אני יכול לבדוק שהוא מאפשר גישה לאינטרנט (ניסיתי גם לכתוב תFIREWALL אם זה משנה)ניסיתי גם לרשום ידנית את אלה(ועוד הרבה אחרים) אם זה משנה משהו..BezeqInt:Prime DNS: 192.115.106.10 ns1.bezeqint.netSecond DNS: 192.115.106.11 ns2.bezeqint.net Third DNS: 62.219.186.7
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר עשיתי SHARING בכרטיס שניגש לאינטרנט לכרטיס שמתחבר לXBOXהחיבור בין הכרטיס רשת לXBOX מתבצע בעזרת כבל רשת פשוט
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים אתה צריך נתב נורמלי, לי אישית יש נתב של 3COM והוא עושה עבודה מצוינת עם לייב ובנוסף אני מקבל NAT מסוג Openשמאפשר שימוש מקסימלי בלייב מבחינת דיבור וכו בניגוד ל Strict שרוב הנתבים מאפשרים.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים עשיתי SHARING בכרטיס שניגש לאינטרנט לכרטיס שמתחבר לXBOXהחיבור בין הכרטיס רשת לXBOX מתבצע בעזרת כבל רשת פשוטלא עזרלא הבנת את הרמיזה לכך שצריך כבל רשת מוצלב עפ"י השאלה שלי?בשביל לעשות bridge בין חיבור המחשב לאינטרנט לבין חיבור המחשב לקונסולה אתה צריך להעביר כבל רשת מוצלב בין הקונסולה למחשב, לא כבל רגיל. מנסיון, עובד כאן מצוין.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר ומה זה כבל רשת מוצלב?מבדיקה קצרה שעשיתי עכשיו אין שום הבדל בין הכבל הזה לרגיל..
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים אני לא מבין בנושא מספיק כדי להסביר את ההבדל, אבל ההבדל קיים וכבל מוצלב הוא מה שאתה צריך בשביל שהחיבור הזה יעבוד.תחפש לדוגמא ב-pandas, יש להם שם גם וגם...
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים בעיקרון לפי החיבורים בקצה. אם תיקח שני קצוות של כבל רגיל ותסתכל עליו, סדר הצבעים של הגידים בתוך החיבור זהה בשני הצדדים. בכבל מוצלב סדר הגידים שונה בכל קצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.