עבור לתוכן

ארטיפקטים ב4850

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס 4850 ויש לי ארטיפקטים , האם אני צריך להחליף את הכרטיס?

פורסם

כן..

אתה צריך ללכת לחנות והלגיד להם שיש לך ארטיפקטים !

יחליפו לך !

פורסם

ולא יזיק אם תקח כמה צילומי מסך איתך על disk-on-key או משהו, כהוכחה, למקרה שהם לא ימצאו ארטיפקטים אצלהם במעבדה...

(יש כאלה שמריצים 3dmark ואם הכל תקין - סוגרים עניין, למרות שבמשחקים עלולים להיות בעיות - ובחנויות לא מריצים משחקים לזמן ממושך בדר"כ)

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס 4850 ויש לי ארטיפקטים , האם אני צריך להחליף את הכרטיס?

תלוי איזה ארטיפקטים.

יש משחקים כמו CRYSIS ו ASSASSINS CREED שנותנים נקודות לבנות מעצבנות כאלו כאשר משחקים איתם ב DX10 בכרטיסים של ATI. זו לא בעיה ספציפית לכרטיס אלא בעיה כללית של DX10 ו ATI..

אם זה העניין אז זה לא ארטיפקטים..

פורסם

תלוי איזה ארטיפקטים.

יש משחקים כמו CRYSIS ו ASSASSINS CREED שנותנים נקודות לבנות מעצבנות כאלו כאשר משחקים איתם ב DX10 בכרטיסים של ATI. זו לא בעיה ספציפית לכרטיס אלא בעיה כללית של DX10 ו ATI..

זו לא בעיה בDX10 אלא בDX בכלל, גם NWN2 עושה את אותה הבעיה, ואם זה המקרה אין צורך להחליף כרטיס, פשוט נדפקת ^_^ [או שלא, בכל זאת אחד הכרטיסים הכי חזקים שיש]

פורסם

תלוי איזה ארטיפקטים.

נראה לי גם אתה צריך להחליף כרטיס :)

הרכבתי כמעט 20 מחשבים עם HD4850 ולא היו להם נקודות לבנות במצב DX10 עם CRYSIS (דריבר 8.8)

פורסם

שיחקת crysis על כל מחשב שהרכבת ? הבנתי שהנקודות בהירות בקריסיס לכן שמים לב לזה בעיקר בחדרים חשוכים...

בכל אופן מדובר בבעייה נפוצה ו-ATI מודעים לעניין.

פורסם

בהחלט יש נקודות לבנות, זה קורה גם ב-4870, בעיקר בחדרים חשוכים או על קופסאות לבנות (או עץ אחר ) בתוך בניינים...

וזה ממש לא ARTIFACTS, סתם באגיגון.

תעלה SS שנראה על מה אתה מדבר...

אתה יכול גם להריץ ATITOOLS יחד עם FURMARK, גיליתי שזה מצויין לגילוי בעיות

פורסם

נראה לי גם אתה צריך להחליף כרטיס :)

הרכבתי כמעט 20 מחשבים עם HD4850 ולא היו להם נקודות לבנות במצב DX10 עם CRYSIS (דריבר 8.8)

אני לא צריך להחליף כרטיס כי זה פשוט בעיה כוללת לכרטיסי ATI - לא בהכרח לסדרה 4XXX. זו בעיה מוכרת בכל העולם ו ATI מכירים את זה. הבעיה לפי מה שהם טוענים היא בחישובים של האפליקציה עצמה (משחק במקרה שלנו) ולא בעיה של דרייברים. לכן לפי מה שהבנתי הם גם לא מתכוונים לפתור את הבעיה - שוב, כי לפי דעתם זו לא בעיה שלהם. אתה מוזמן לעשות חיפוש בגולל על ערך "4850 WHITE DOTS" ותראה לכמה דיונים בנושא זה מוביל אותך.

לדוגמא:

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=98962&enterthread=y

פורסם

לא יודע... עבדתי ב KSP בחודש וחצי האחרונים ולא ראיתי שום בעיות... יכול להיות שזה רק על ויסטה?

פורסם

לא יודע... עבדתי ב KSP בחודש וחצי האחרונים ולא ראיתי שום בעיות... יכול להיות שזה רק על ויסטה?

סביר להניח, שהרי זאת מערכת ההפעלה היחידה עם DX10...

פורסם

אם זה לא היה ברור מהמשפט :

זו לא בעיה ספציפית לכרטיס אלא בעיה כללית של DX10 ו ATI..

אז כן , זה קורה רק בויסטה ורק תחת הפעלה ב DX10.

פורסם

אם זה לא היה ברור מהמשפט : אז כן , זה קורה רק בויסטה ורק תחת הפעלה ב DX10.

אני לא יודע איך להבהיר לך שזו לא בעיה בDX10.

פורסם

אז תנסה בכל זאת.. אתה תופתע מדברים שאני מסוגל להבין.. (ואני לא ציני..)

אם יש למשחק באג מסויים שקורה רק בהגדרות של DX10 ולא ב DX9 וקורה רק בכרטיסים של ATI ולא של NVIDIA אז זו המסקנה שאני ועוד מאות אחרים בעולם הסיקו..

אשמח אם תתקן אותי ותסביר לי מה היא באמת הבעיה.. גם לינק להסבר יתקבל בברכה..

*עריכה*

או , אולי הישועה כן תבוא בסוף מ AMT-ATI. הם טוענים פה בפורום שהבעיה תוקנה בדרייבר 8.54 (וזה כנראה יוכנס לדרייבר הבא..)

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=279&threadid=98801&highlight_key=y&keyword1=white%20dots

והנה עוד כמה חבר'ה שניסו את הדרייבר ומדווחים שהבעיה באמת לא קיימת בו:

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33929301

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים