עבור לתוכן

ייעוץ בקניית מחשב נייד חדש

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני סטודנטית לתכנות.

לומדת דוטנט, SQL, JAVA ועוד...

ואני מחפשת מחשב נייד וגם חנות שממנה אני אוכל לקנות אותו (:

מטרות המחשב היא ללימודים ואם אפשר גם סרטים אז מי אני שאגיד לא (:

* גודל המסך 15.4 אינץ'

* משקל רצוי כמה שיותר קל...

* האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי אבל לא חובה.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא משו מיוחד.

* בלוטות-חשוב מאוד! (:

* גודל מינימלי של כונן קשיח- 200 GB

* צורב DVD- כן!

* האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא כל כך משמעותי אבל אני אעדיף אם זה יהיה אחריות בינלאומית.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- המליצו לי על DELL אבל פתוחה להצעות.

אז ככה, כבר כמה ימים שאני מחפשת.

ומצאתי מחשב אחד שיחסית עונה לי לדרישות אבל אני אשמח לקבל דעה מהאנשים שפה, או המלצה למחשב אחר.

זה הלינק למחשב:

http://tms.co.il/product/5876

אני גם אשמח לשמוע דעה לגבי החנות TMS בחיפה.

תודה רבה (:

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

עד 6,000 אבל רצוי פחות

פורסם

אז ככה, אני סטודנטית לתכנות.

לומדת דוטנט, SQL, JAVA ועוד...

ואני מחפשת מחשב נייד וגם חנות שממנה אני אוכל לקנות אותו (:

מטרות המחשב היא ללימודים ואם אפשר גם סרטים אז מי אני שאגיד לא (:

מפרט מרשים בהחלט.

מי שמתכנת יושב שעות רבות מול המחשב, ול-Inspiron יש מסך מבריק, שעלול לסנוור אותך ולשגע אותך קצת בהשתקפויות לאורך זמן. לא לכולם זה מפריע - כדאי לך לפחות ללכת לראות במה מדובר לפני הקניה. בתקציב כזה יש מחשבים מסדרות עסקיות עם מסכי מט ואיכות הרכבה גבוהה יותר.

אני גם אשמח לשמוע דעה לגבי החנות TMS בחיפה.

תודה רבה (:

לא שזה ממש משנה כי בניידים השירות והאחריות הם מול היבואן - אבל טי אמ אס הם חנות עם מוניטין טוב (תריצי חיפוש ותראי בעצמך), מעבר לזה לי יש נסיון מצוין איתם באופן אישי מבחינת שירות לקוחות ופתרון בעיות לאחר הקניה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התשובות! (:

לגבי המסך המבריק הוא כזה גרוע?

אני באמת אלך להסתכל עליו.

יש לך אולי בבקשה להציע לי מחשב אחר?

על אותו מפרט?

תודה רבה.

פורסם

מה הסיכוי שתסכימי למסך 14"?

פשוט הסדרות העסקיות של דל בתקציב הזה הן בעיקר בגודל המסך הזה, למשל:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-160gb-t8300.htm

עם שיפורים כמו שרצית (גודל דיסק, זכרון, מע' הפעלה) זה יגיע לגבול התקציב העליון שלך.

פורסם
  • מחבר

לא.. אני לא יכולה לוותר על הגודל של המסך, אני מתכנתת...

אני צריכה את הגודל מסך המקסימלי אבל לא הגזמתי ל17 אינץ' כדי שלא יהיה כבד מדי.

ניראה לי אני פשוט אשאר עם מה שהבאתי של TMS.

הDELL INSPIRON 1525

אני צריכה פשוט ללכת לראות את המסך של זה.. כמה זה מפריע לי

אבל באמת תודה רבה רבה! (:

פורסם

נשמע הגיוני. באמת כדאי לך ללכת לראות את המסך (לי יש חבר עם Inspiron שעובד כל היום וטוען שזה מפריע לו).

את יכולה ללכת לראות את המחשב ב: notebookclub - יש להם תצוגה של הרבה מודלים של דל.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, אני מהירה.

הספקתי כבר לסוע לאופיס דיפו ואומנם לא לראות את הדגם של DEll Inspiron 1525 אלא 1520 אבל עדיין זה אותו מסך.

וממש לא היה כזה נורא.

אז כנראה אני מתחננת כבר מחר לסגור עסקה.

בסוף כנראה בnotebook club

יש המלצות או משו? ניסיון למישו?

תודה רבה על כל העזרה והסבלנות!

פורסם

אז כנראה אני מתחננת כבר מחר לסגור עסקה.

בסוף כנראה בnotebook club

יש המלצות או משו? ניסיון למישו?

תודה רבה על כל העזרה והסבלנות!

תעשי חיפוש בפורום ותתרשמי בעצמך.

ממה שאני מתרשם כשמזכירים אותם בפורום (לא מנסיון אישי) - אין לך ממה לחשוש. מעבר לכך - האחריות והשירות בניידים הם אצל היבואן (אלא אם כן מדובר בייבוא 'אפור') - דל ישראל במקרה שלך.

תתחדשי.

פורסם

לא ממליצה בכלל על ה-Inspiron 1525 עם תקציב כזה, ישנן אפשרויות טובות בהרבה.

בתקציב של 6000 ש"ח אפשר לקנות מחשב מעולה מסדרה ואיכות עסקית ועם מסך מאט. ה-Inspiron היא סדרה צרכנית עם מסך מבריק.

במסגרת התקציב נכנסים מחשבים מצויינים כמו:

Lenovo T61 - איכות מעולה, מקלדת מעולה, אחריות 3 שנים, מסך מאט.

Lenovo R61 - איכות טובה, מקלדת מעולה, זול מה-T61, מסך מאט, אחריות לשנה.

Lenovo SL500 - איכות טובה מהממוצע, מקלדת טובה, זול יותר, חדש (פלטפורמת מונטבינה+HDMI), בדר"כ יש בחירה בין מסך מבריק למאט, אחריות או לשנה או לשלוש, אני לא בטוחה.

Dell Vostro 1510 - איכות טובה מהממוצע, קל בשביל מחשב 15", זול, מסך מאט, אחריות שלוש שנים.

אלו רק חלק מן הדגמים האפשריים, יש לא מעט דגמים טובים במחיר הזה. כמו כן, ההצעה של Murmur ל-D630 היא מצויינת ויש עוד אופציות טובות ב-14" (אין שום בעיה לדעתי לתכנת על מחשב 14", זו שאלה של הרגל. אבל זה לשיקולך).

פורסם
  • מחבר

היום הייתי באופיס דיפו וראיתי 1525 שנראה מעולה וגם המסך אפילו שהוא מבריק עם כל האורות שיש שם בחנות ראיתי ממש טוב.

אז אחרי הכל אני כן מתכננת ללכת לזה..

בכל מקרה לגבי הlenovo לא כל כך הייתי ממהרת לקנות הכל מיוצר בסין והם גם לא נראים טוב (:

הDell הוא יפה למרות שהכי חשוב זה הביצועים והבפונוכו כלומר הרכיבים ושמעתי ביקורות טובות.

את הראשונה שדווקא לא כל כך מתלהטת על המחשב הזה.

גם מחשב של lenovo בדרישות שלי עולה בסביבות ה7,000 שקל לפחות הT61.

וגם לDEll יש אחריות של שלוש שנים.

תודה בכל מקרה (:

פורסם

ללא שום קשר למקום ייצור (גם דל כמובן לא מיוצרים בארה"ב) , אין שום ספק שמחשב כמו ה-Inspiron 1525 נופל באיכותו בצורה משמעותית ממחשב כמו ה-T61 או ה-D630.

מבחינת מראה, זה כמובן עניין של טעם. לדעתי מראה זה עניין משני לאיכות המחשב אבל אם זה שיקול משמעותי בשבילך אז כמובן שהלנובו לא בא בחשבון.

אני לא נגד ה- Inspiron 1525, הוא מצויין לצרכים ותקציבים מסויימים ובגלל זה גם תראי אותו מומלץ לא מעט וגם על ידי. הוא פשוט בחירה ממש נחותה מבחינת איכות בטווח מחיר של 6000 ש"ח.

זו כמובן החלטה שלך, אבל לדעתי את עושה טעות בהוצאה כלכך גדולה על מחשב מאיכות כזו. דברים כמו זכרון או נפח דיסק קשיח ניתנים לשדרוג מאוחר או שימוש באמצעים חיצוניים, איכות הבניה היא קבועה ומאד משמעותית בקביעת אורך החיים של מחשב נייד. בכל מקרה אם את קונה מחשב עם 4gb זכרון את זקוקה למערכת הפעלה של 64bit, שימי לב לעניין בעת הקניה.

בהצלחה ותתחדשי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים